Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Tanjung Mas Ninggal Janji Silvi
Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji Silvi Mp3

Nama:Tanjung Mas Ninggal Janji Silvi
Durasi:5:16
Diupdate:10 January 2017 (3 years ago)
Disukai:177 Orang
Dilihat:oleh 50,639 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bebasan koyo ngenteni udan ning mongso ketigo
Najan mung sedelo ora dadi ngopo
Penting iso ngademke ati

Semono ugo rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra kroso setaun kowe ninggal aku
Kangen... kangen'e atiku

Aku sik kelingan naliko nang pelabuhan
Kowe janji lungo ra ono sewulan
Nanging saiki
Wes luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali-bali
Ning pelabuhan tanjung mas kene
Biyen aku ngeterke kowe
Ning pelabuhan semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe