Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Syahiba Saufa Sing Mungkin
Lagu Syahiba Saufa Sing Mungkin Mp3

Nama:Syahiba Saufa Sing Mungkin
Durasi:5:15
Diupdate:16 February 2019 (1 month ago)
Disukai:908 Orang
Dilihat:oleh 45,511 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sing mungkin sun baleni maning
Kisah hang wes ngelarani batin
Riko dadi gelo mergo isun wes suloyo
Pungkasane isun riko tinggalno

Saiki buru sun rasakno
Sepine ati dung sing ono riko
Dino-dino isun koyo sing nduwe doyo
Sun roso urip sepi tanpo riko

Duh gusti tolong kulo dikuatno
Ngadepi cobane urip hang kulo songgo
Rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
Isun jaluk sepuro

Duh gusti tolong kulo dikuatno
Ngadepi cobane urip hang kulo songgo
Rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
Isun jaluk sepuro


Sing mungkin sun baleni maning
Kisah hang wes ngelarani batin
Riko dadi gelo mergo isun wes suloyo
Pungkasane isun riko tinggalno

Saiki buru sun rasakno
Sepine ati dung sing ono riko
Dino-dino isun koyo sing nduwe doyo
Sun roso urip sepi tanpo riko

Duh gusti tolong kulo dikuatno
Ngadepi cobane urip hang kulo songgo
Rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
Isun jaluk sepuro

Duh gusti tolong kulo dikuatno
Ngadepi cobane urip hang kulo songgo
Rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
Isun jaluk sepuro

Rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
Isun jaluk sepuro




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Syahiba Saufa Ft Putri Regina - Ngikhlasno Welas Dilihat 85939 orang
DownloadLagu James AP Ft Syahiba Saufa - Putih Klawu Dilihat 36942 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Jangan Nget Ngetan Versi Koplo Dilihat 30792 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Impen Impenen Dilihat 83734 orang
DownloadLagu Syahiba - Langit Sigar Dilihat 32841 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Mung Biso Dilihat 22460 orang
DownloadLagu Syahiba - Putusen Isun Dilihat 200965 orang
DownloadLagu Syahiba - Iling Riko Dilihat 270270 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Isun Kelangan Dilihat 31535 orang
DownloadLagu Syahiba - Njaluk Sepuro Dilihat 16341 orang