Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Syahiba Saufa Sing Mungkin
Lagu Syahiba Saufa Sing Mungkin Mp3

Nama:Syahiba Saufa Sing Mungkin
Durasi:4:56
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 372,849 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sing mungkin sun baleni maning
Kisah hang wes ngelarani batin
Riko dadi gelo mergo isun wes suloyo
Pungkasane isun riko tinggalno

Saiki buru sun rasakno
Sepine ati dung sing ono riko
Dino-dino isun koyo sing nduwe doyo
Sun roso urip sepi tanpo riko

Duh gusti tolong kulo dikuatno
Ngadepi cobane urip hang kulo songgo
Rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
Isun jaluk sepuro

Duh gusti tolong kulo dikuatno
Ngadepi cobane urip hang kulo songgo
Rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
Isun jaluk sepuro


Sing mungkin sun baleni maning
Kisah hang wes ngelarani batin
Riko dadi gelo mergo isun wes suloyo
Pungkasane isun riko tinggalno

Saiki buru sun rasakno
Sepine ati dung sing ono riko
Dino-dino isun koyo sing nduwe doyo
Sun roso urip sepi tanpo riko

Duh gusti tolong kulo dikuatno
Ngadepi cobane urip hang kulo songgo
Rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
Isun jaluk sepuro

Duh gusti tolong kulo dikuatno
Ngadepi cobane urip hang kulo songgo
Rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
Isun jaluk sepuro

Rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
Isun jaluk sepuro




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Syahiba Saufa - Welas Sun Sidem Dilihat 23610 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Iklasno Dilihat 14262 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kangen Hang Seng Nyoto Dilihat 19284 orang
DownloadLagu NGERANDU KANGEN - SYAHIBA SAUFA Dilihat 159386 orang
DownloadLagu Wong Edan Kuwi Bebas - Syahibah Saufa Dilihat 2077102 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Gemantung Roso Dilihat 75527 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ojo Nguber Welas Dilihat 534774 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Mundur Alon Alon Dilihat 3891 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Mundur Dilihat 21455 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kudu Kelendi Dilihat 32341 orang