Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Syahiba Saufa Sing Mungkin
Lagu Syahiba Saufa Sing Mungkin Mp3

Nama:Syahiba Saufa Sing Mungkin
Durasi:5:15
Diupdate:16 February 2019 (3 months ago)
Disukai:1,197 Orang
Dilihat:oleh 85,581 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sing mungkin sun baleni maning
Kisah hang wes ngelarani batin
Riko dadi gelo mergo isun wes suloyo
Pungkasane isun riko tinggalno

Saiki buru sun rasakno
Sepine ati dung sing ono riko
Dino-dino isun koyo sing nduwe doyo
Sun roso urip sepi tanpo riko

Duh gusti tolong kulo dikuatno
Ngadepi cobane urip hang kulo songgo
Rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
Isun jaluk sepuro

Duh gusti tolong kulo dikuatno
Ngadepi cobane urip hang kulo songgo
Rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
Isun jaluk sepuro


Sing mungkin sun baleni maning
Kisah hang wes ngelarani batin
Riko dadi gelo mergo isun wes suloyo
Pungkasane isun riko tinggalno

Saiki buru sun rasakno
Sepine ati dung sing ono riko
Dino-dino isun koyo sing nduwe doyo
Sun roso urip sepi tanpo riko

Duh gusti tolong kulo dikuatno
Ngadepi cobane urip hang kulo songgo
Rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
Isun jaluk sepuro

Duh gusti tolong kulo dikuatno
Ngadepi cobane urip hang kulo songgo
Rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
Isun jaluk sepuro

Rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
Isun jaluk sepuro




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Dilihat 846050 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Tutupe Wirang Dilihat 33179 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ngelabur Langit Dilihat 1426 orang
DownloadLagu SYAHIBA SAUFA - WELAS SATUS PERSEN Dilihat 3783 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kecandak Dilihat 9939 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa Ft James AP - Ojo Salah Paham Dilihat 45679 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Wujute Roso Dilihat 53634 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Sirno Dilihat 143218 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Maruh Ati Dilihat 50403 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa Ft James AP - Tanpo Suworo Dilihat 27718 orang