Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Syahiba Saufa Ono Kerono
Lagu Syahiba Saufa Ono Kerono Mp3

Nama:Syahiba Saufa Ono Kerono
Durasi:5:19
Diupdate:05 May 2019 (4 months ago)
Disukai:471 Orang
Dilihat:oleh 48,023 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Koyo sing serantan
Bengen isun nyawang
Riko kudu kudu gancang gancang
Duweni welase hang apik rupane
Biso gawe ati iki
Kepencut nong riko

Getun saikine ati pungkasane
Ajur beset koyo
Hang di karepno
Isun wes kapusan riko gawe dalan
Kanggo ngulihaken dunyo
Hang mulo wess riko impekno

Mentolo, riko, mung sandiwo,ro..
Gelem nong isun, ono kerono..
Wes keturutan,,impene ri,,ko..
Saiki,,isun , riko tinggal no..

Getun, saikine,,ati, pungkasane.
Ajur,,beset koyo, hang di,,karepno
Isun,, wes kapusan, riko,,gawe dalan..
Kanggo ngulihaken, dunyo.
Hang mu,lo,,wesss,,ri,,ko,,im,pek no..

Mentolo,,riko,,mung sandiworo. .
Gelem nong, isun,,ono kero,no..
Wes keturutan,,impene ri,,ko..
Saiki, isun,,riko tinggal no..

Mentolo,,riko,, mung sandiworo..
Gelem nong ,isun,, ono kerono..
Wes ketu,rutan,,impene ri,,ko..
Saiki,,isun,, riko tinggal no..
Saiki,,isun,,riko tinggal no..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu SYAHIBA SAUFA - TERUSO NYEKSO Dilihat 87032 orang
DownloadLagu SYAHIBA SAUFA - ORA PO PO Dilihat 107003 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Sewates Angen Dilihat 2077 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Iki Anane Isun Dilihat 34459 orang
DownloadLagu SYAHIBA SAUFA - MESEM TAPI NANGIS Dilihat 138394 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Welas Hang Ring Kene Acoustic Version Dilihat 53655 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Sukete Tonggo Dilihat 30980 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Suwek Dilihat 12302 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kelangan Terakhir Dilihat 22037 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Sunut Dilihat 36123 orang