Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Syahiba Saufa Ono Kerono
Lagu Syahiba Saufa Ono Kerono Mp3

Nama:Syahiba Saufa Ono Kerono
Durasi:5:19
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 59,207 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Koyo sing serantan
Bengen isun nyawang
Riko kudu kudu gancang gancang
Duweni welase hang apik rupane
Biso gawe ati iki
Kepencut nong riko

Getun saikine ati pungkasane
Ajur beset koyo
Hang di karepno
Isun wes kapusan riko gawe dalan
Kanggo ngulihaken dunyo
Hang mulo wess riko impekno

Mentolo, riko, mung sandiwo,ro..
Gelem nong isun, ono kerono..
Wes keturutan,,impene ri,,ko..
Saiki,,isun , riko tinggal no..

Getun, saikine,,ati, pungkasane.
Ajur,,beset koyo, hang di,,karepno
Isun,, wes kapusan, riko,,gawe dalan..
Kanggo ngulihaken, dunyo.
Hang mu,lo,,wesss,,ri,,ko,,im,pek no..

Mentolo,,riko,,mung sandiworo. .
Gelem nong, isun,,ono kero,no..
Wes keturutan,,impene ri,,ko..
Saiki, isun,,riko tinggal no..

Mentolo,,riko,, mung sandiworo..
Gelem nong ,isun,, ono kerono..
Wes ketu,rutan,,impene ri,,ko..
Saiki,,isun,, riko tinggal no..
Saiki,,isun,,riko tinggal no..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Syahiba Saufa - Welas Sun Sidem Dilihat 23610 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Iklasno Dilihat 14262 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kangen Hang Seng Nyoto Dilihat 19284 orang
DownloadLagu NGERANDU KANGEN - SYAHIBA SAUFA Dilihat 159386 orang
DownloadLagu Wong Edan Kuwi Bebas - Syahibah Saufa Dilihat 2077102 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Gemantung Roso Dilihat 75527 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ojo Nguber Welas Dilihat 534774 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Mundur Alon Alon Dilihat 3891 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Mundur Dilihat 21455 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kudu Kelendi Dilihat 32341 orang