Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Syahiba Saufa Ojo Mung Isun
Lagu Syahiba Saufa Ojo Mung Isun Mp3

Nama:Syahiba Saufa Ojo Mung Isun
Durasi:5:10
Diupdate:27 January 2019 (6 months ago)
Disukai:6,546 Orang
Dilihat:oleh 1,286,955 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ojo mung isun hang ngerasakaken
Jerune kangen rumongsone sun welas riko
Kari sing kereken
Rungokeno suoro ati hang ngangen ngangen
Liwat gending iki kanggo
Tombone kangen…

Ojo mung isun hang ngerasakaken
Jerune kangen rumongsone sun welas riko
Kari sing kereken
Rungokeno suoro ati hang ngangen ngangen
Liwat gending iki kanggo
Tombone kangen...

Sedino dino riko..nono kabare
Ojo mung isun hang duwe kangen
Ojo mung isun..hang ngangen ngangen..

Masio ring kono riko..endi welase
Ojo mung isun hang duwe roso
Ojo mung isun..hang welas nyang riko..

Ojo mung isun hang ngerasakaken
Jerune kangen rumongsone sun welas riko
Kari sing kereken
Rungokeno suoro ati hang ngangen ngangen
Liwat gending iki kanggo
Tombone kangen....

Sedino dino riko..nono kabare
Ojo mung isun hang duwe kangen
Ojo mung isun..hang ngangen ngangen…

Masio ring kono..riko..endi welase
Ojo mung isun hang duwe roso
Ojo mung isun..hang welas nyang riko…

Hang duwe roso ojo mung isun..
Hang welas nyang riko....




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ngelayung Dilihat 8765 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Esem Guyu Nisun Dilihat 468059 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kependem Dilihat 109513 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Nganten Nganteni Dilihat 63471 orang
DownloadLagu NINGGAL JANJI - SYAHIBA SAUFA Dilihat 18879 orang
DownloadLagu JERUNE WELAS - SYAHIBA SAUFA Dilihat 19190 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Rembulan Dilihat 65605 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Bengkung Dilihat 41529 orang
DownloadLagu SYAHIBA Feat ILUX - SING YAKIN Dilihat 106574 orang
DownloadLagu SYAHIBA Feat ILUX - MILI SING KEROSO Dilihat 33289 orang