Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Syahiba Saufa Ngomong Apik Apik
Lagu Syahiba Saufa Ngomong Apik Apik Mp3

Nama:Syahiba Saufa Ngomong Apik Apik
Durasi:5:49
Diupdate:21 January 2019 (7 months ago)
Disukai:26,179 Orang
Dilihat:oleh 4,230,411 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Paran baen hang di jalok
Yo wes isun turuti
Akehe hang riko karep
Yo wes isun lakoni

Sak mendi se gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Nafsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko..
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Syahiba Saufa - Tibo Ati Dilihat 43157 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Sewates Kerjo Dilihat 206967 orang
DownloadLagu SYAHIBA Feat ILUX - KETATON Dilihat 168947 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ono Kerono Dilihat 47369 orang
DownloadLagu SYAHIBA SAUFA - TERUSO NYEKSO Dilihat 87032 orang
DownloadLagu SYAHIBA SAUFA - ORA PO PO Dilihat 107003 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Sewates Angen Dilihat 2077 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Iki Anane Isun Dilihat 34459 orang
DownloadLagu SYAHIBA SAUFA - MESEM TAPI NANGIS Dilihat 138394 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Welas Hang Ring Kene Acoustic Version Dilihat 53655 orang