Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Syahiba Saufa Ngomong Apik Apik
Lagu Syahiba Saufa Ngomong Apik Apik Mp3

Nama:Syahiba Saufa Ngomong Apik Apik
Durasi:5:42
Diupdate:27 November 2018 (6 months ago)
Disukai:23,228 Orang
Dilihat:oleh 4,279,695 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Paran baen hang di jalok
Yo wes isun turuti
Akehe hang riko karep
Yo wes isun lakoni

Sak mendi se gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Nafsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko..
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Syahiba Saufa - Dudu Roso Welas Dilihat 990172 orang
DownloadLagu Nanda Feraro Ft Syahiba Saufa - Ngomongo Cinta Dilihat 19968 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Dilihat 846050 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Tutupe Wirang Dilihat 33179 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ngelabur Langit Dilihat 1426 orang
DownloadLagu SYAHIBA SAUFA - WELAS SATUS PERSEN Dilihat 3783 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kecandak Dilihat 9939 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa Ft James AP - Ojo Salah Paham Dilihat 45679 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Wujute Roso Dilihat 53634 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Sirno Dilihat 143218 orang