Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Syahiba Saufa Ngelabur Langit
Lagu Syahiba Saufa Ngelabur Langit Mp3

Nama:Syahiba Saufa Ngelabur Langit
Durasi:5:00
Diupdate:07 March 2019 (3 months ago)
Disukai:117 Orang
Dilihat:oleh 25,233 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Nabur uyah nong segoro
Sing ono artine paran paran
Podo koyo ngelabur langit manasi geni
Yo sing ono lekas putuse

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas, duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas, duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas, duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Syahiba Saufa - Dudu Roso Welas Dilihat 990172 orang
DownloadLagu Nanda Feraro Ft Syahiba Saufa - Ngomongo Cinta Dilihat 19968 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Dilihat 846050 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Tutupe Wirang Dilihat 33179 orang
DownloadLagu SYAHIBA SAUFA - WELAS SATUS PERSEN Dilihat 3783 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kecandak Dilihat 9939 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa Ft James AP - Ojo Salah Paham Dilihat 45679 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Wujute Roso Dilihat 53634 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Sirno Dilihat 143218 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Maruh Ati Dilihat 50403 orang