Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Syahiba Saufa Ngelabur Langit
Lagu Syahiba Saufa Ngelabur Langit Mp3

Nama:Syahiba Saufa Ngelabur Langit
Durasi:4:36
Diupdate:05 July 2019 (2 weeks ago)
Disukai:669 Orang
Dilihat:oleh 48,843 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Nabur uyah nong segoro
Sing ono artine paran paran
Podo koyo ngelabur langit manasi geni
Yo sing ono lekas putuse

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas, duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas, duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas, duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ngelayung Dilihat 8765 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Esem Guyu Nisun Dilihat 468059 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kependem Dilihat 109513 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Nganten Nganteni Dilihat 63471 orang
DownloadLagu NINGGAL JANJI - SYAHIBA SAUFA Dilihat 18879 orang
DownloadLagu JERUNE WELAS - SYAHIBA SAUFA Dilihat 19190 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Rembulan Dilihat 65605 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Bengkung Dilihat 41529 orang
DownloadLagu SYAHIBA Feat ILUX - SING YAKIN Dilihat 106574 orang
DownloadLagu SYAHIBA Feat ILUX - MILI SING KEROSO Dilihat 33289 orang