Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Syahiba Saufa Milu Demen
Lagu Syahiba Saufa Milu Demen Mp3

Nama:Syahiba Saufa Milu Demen
Durasi:5:00
Diupdate: December (51 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 96,695 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Pait rasane dung welas sing ketompo
Koyo dene kopi, sing nemu gulo
Wes kelendi maning,sun kudu rumongso
Masio roso welase, keneng di pokso..

Ulihe sun ngangen,kari kenemenen
Serang kepingine biso urep bareng
Kelendi maning,,biasane riko
Milih jejodoan,,ambi wong liyo..

Sing lilo,,isun nyawang riko
Saiki,,wes duwene, wong liyo..
Welase,yo,kudu sun pendem
Urep bareng,,mung biso
Sun angen

Sing lilo,,isun nyawang riko..
Saiki wes,,duwene wong liyo
Enget enget isun mung milu de,,men
Tapi sing,,milu ngra,sakaken

Ulihe sun ngangen,,kari kenemenen
Serang kepingine biso urep bareng
Kelendi maning,,biasane riko
Milih jejodoan,,ambi wong liyo

Sing lilo,,isun nyawang riko
Saiki wes,,duwene wong liyo
Welase,yo,kudu sun pendem
Urep bareng,,mung biso sun angen

Sing lilo,,isun nyawang riko
Saiki wes,,duwene wong liyo
Hang mageh,,ati sun mung milu demen
Tapi sing,,milu,, ngrasa,kaken
Tapi sing,, milu ngrasa,kaken.




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Syahiba Saufa - Welas Sun Sidem Dilihat 23610 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Iklasno Dilihat 14262 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kangen Hang Seng Nyoto Dilihat 19284 orang
DownloadLagu NGERANDU KANGEN - SYAHIBA SAUFA Dilihat 159386 orang
DownloadLagu Wong Edan Kuwi Bebas - Syahibah Saufa Dilihat 2077102 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Gemantung Roso Dilihat 75527 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ojo Nguber Welas Dilihat 534774 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Mundur Alon Alon Dilihat 3891 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Mundur Dilihat 21455 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kudu Kelendi Dilihat 32341 orang