Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Syahiba Saufa Kecandak
Lagu Syahiba Saufa Kecandak Mp3

Nama:Syahiba Saufa Kecandak
Durasi:4:42
Diupdate:13 April 2019 (3 months ago)
Disukai:220 Orang
Dilihat:oleh 15,420 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Perih tatu ati i,ki..
Sing keneng di tambani..
Opo maning yo mung jan,ji..
Hang riko semayani..

Ati iki dudu memengan..
Hang gampang di buang..
Welas isun nyang riko sayang..
Saiki wes ilang..

Rolas taun sun jangka,,hi..
Yo mung ambi riko..
Sumpah janji urip ba,,reng..
Isun wes percoyo..

Tapi nyatane saiki..
Riko mungkir janji..
Rogo ugo welase riko..
Diwakno wong liyo..

Siput nong pinggir embong
Dirogoh di adahi gelangsi
Riko kepincut bojone u,wong
Sampek tego ngelarani ati..

Dadung taline kuning
Dinggo ngiket godonge nongko
Riko wes kadung kecandak maning
Kejiret, nong wong wadon liyo

Cukup,,wes semene..
Tali roso sun lan riko..
Mugo,,riko seneng..
Ambi wong hang riko belo..

Rolas tahun sun jangka,hi..
Yo mung ambi riko..
Sumpah janji urep ba,reng..
Isun wes percoyo..

Tapi nyatane saiki..
Riko mungkir janji..
Rogo ugo welase riko..
Diwakno wong li,yoo..

Siput nong pinggir embong..
Dirogoh di adahi gelangsi..
Riko kepincut bojone uwong.
Sampek tego ngelarani ati..

Dadung taline kuning..
Dinggo ngiket godonge nongko..
Riko wes kadung kecandak maning..
Kejiret nong wong wadon liyo..

Cukup,, wes semene..
Tali roso sun lan riko..

Mugo,, riko seneng..
Ambi wong hang riko belo..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ngelayung Dilihat 8765 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Esem Guyu Nisun Dilihat 468059 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kependem Dilihat 109513 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Nganten Nganteni Dilihat 63471 orang
DownloadLagu NINGGAL JANJI - SYAHIBA SAUFA Dilihat 18879 orang
DownloadLagu JERUNE WELAS - SYAHIBA SAUFA Dilihat 19190 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Rembulan Dilihat 65605 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Bengkung Dilihat 41529 orang
DownloadLagu SYAHIBA Feat ILUX - SING YAKIN Dilihat 106574 orang
DownloadLagu SYAHIBA Feat ILUX - MILI SING KEROSO Dilihat 33289 orang