Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Syahiba Saufa Kanggo Riko
Lagu Syahiba Saufa Kanggo Riko Mp3

Nama:Syahiba Saufa Kanggo Riko
Durasi:5:29
Diupdate:04 June 2019 (3 months ago)
Disukai:3,851 Orang
Dilihat:oleh 723,641 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Reff:
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Nong atinisun selawase
Yoro mung kanggo rikorn




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Syahiba Saufa - Tibo Ati Dilihat 43157 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Sewates Kerjo Dilihat 206967 orang
DownloadLagu SYAHIBA Feat ILUX - KETATON Dilihat 168947 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ono Kerono Dilihat 47369 orang
DownloadLagu SYAHIBA SAUFA - TERUSO NYEKSO Dilihat 87032 orang
DownloadLagu SYAHIBA SAUFA - ORA PO PO Dilihat 107003 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Sewates Angen Dilihat 2077 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Iki Anane Isun Dilihat 34459 orang
DownloadLagu SYAHIBA SAUFA - MESEM TAPI NANGIS Dilihat 138394 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Welas Hang Ring Kene Acoustic Version Dilihat 53655 orang