Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Syahiba Saufa Kanggo Riko
Lagu Syahiba Saufa Kanggo Riko Mp3

Nama:Syahiba Saufa Kanggo Riko
Durasi:5:29
Diupdate:04 June 2019 (2 weeks ago)
Disukai:1,962 Orang
Dilihat:oleh 125,732 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Reff:
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Nong atinisun selawase
Yoro mung kanggo rikorn




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Syahiba Saufa - Dudu Roso Welas Dilihat 990172 orang
DownloadLagu Nanda Feraro Ft Syahiba Saufa - Ngomongo Cinta Dilihat 19968 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Dilihat 846050 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Tutupe Wirang Dilihat 33179 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ngelabur Langit Dilihat 1426 orang
DownloadLagu SYAHIBA SAUFA - WELAS SATUS PERSEN Dilihat 3783 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kecandak Dilihat 9939 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa Ft James AP - Ojo Salah Paham Dilihat 45679 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Wujute Roso Dilihat 53634 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Sirno Dilihat 143218 orang