Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Syahiba Saufa Kadung Ilang Welase
Lagu Syahiba Saufa Kadung Ilang Welase Mp3

Nama:Syahiba Saufa Kadung Ilang Welase
Durasi:4:57
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 296,108 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wes bola bali kowe nglarani
Koyo ra biso aku nadahi
Jeru wes keliwat jeru loro iki

Wes bola bali kowe ngumbar janji
Nanging nyatane malah kok mblenjani
Jeru wes keliwat jeru
Loro iki

Kadung wes kadung ilang welase
Angel wes angel balik asale
Masio kowe nangiso getih
Tresno iki ra bakal
Biso balik maneh

Wes bola bali kowe ngumbar janji
Nanging nyatane malah kok mblenjani
Jeru wis keliwat jeru loro iki

Kadung wes kadung ilang welase
Angel wes angel balek asale
Masio kowe nangiso geteh
Tresno iki ra bakal
Biso balik maneh

Kadung wes kadung ilang welase
Angel wes angel balik asale
Masio kowe nangiso geteh
Tresno iki ra bakal biso balik maneh..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Syahiba Saufa - Welas Sun Sidem Dilihat 23610 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Iklasno Dilihat 14262 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kangen Hang Seng Nyoto Dilihat 19284 orang
DownloadLagu NGERANDU KANGEN - SYAHIBA SAUFA Dilihat 159386 orang
DownloadLagu Wong Edan Kuwi Bebas - Syahibah Saufa Dilihat 2077102 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Gemantung Roso Dilihat 75527 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ojo Nguber Welas Dilihat 534774 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Mundur Alon Alon Dilihat 3891 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Mundur Dilihat 21455 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Kudu Kelendi Dilihat 32341 orang