Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Sundanis Uing Hayang Kawin X Dev Kamaco
Lagu Sundanis Uing Hayang Kawin X Dev Kamaco Mp3

Nama:Sundanis Uing Hayang Kawin X Dev Kamaco
Durasi:3:57
Diupdate:13 December 2017 (1 year ago)
Disukai:2,211 Orang
Dilihat:oleh 625,369 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


(p)uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing teu tahan
Uing teu tahan ajol ajolan
(l) hayang gera kawinan
Ges mangtaun taun hirup teh ngajomlo
Nepi detik ieu masih ncan menang
Jodo tulung tuh tulung uing
Menta ampun pangneangankeun
Calon asal ulah keong racun
(p) isuk berang ka kapeting
Kuring katirisan gulang
Guling teh ngan ukur olangan
(l) unggal peting uing
Pasti teu bisa sare
Gara gara teu boga bebende anu marende
Kahayangmah menang jodo nu alus alus
Parawan ataw randa mulus nusiap di bius.
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing teu tahan
Uing teu tahan ajol ajolan.
(l) hayang gera kawinan.
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing teu tahan
Uing teu tahan ajol ajolan
(l) hayang gera kawinan

(p) aduh dudududuh ni asa ka gencet
Coba coba neang di internet malah
Nepi menta asihan ka dukun pelet
(l) kahayangmah ulah nepikeun
Ka kitu say mun nempo nu gelis
Olohok bari ngacai meren ieu
Waktuna geulis ulah jonjon sok
Pok wae nyarios anjen hoyong naon
(p) ari kahayangmah di manja di rayu
Nepi kiwari eneng masih menunggu
(l) oh hany bany oh realy realy baby
Leres kitu saur anjeun lain ukur ngimpi
Hayu tuh sayang yu buru gancangan hayu
Buru buru urang langsung papacangan
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing hayang
(l) uing hayang kawin say
(p) uing teu tahan
Uing teu tahan ajol ajolan
(l) hayang gera kawinan

(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing teu tahan
Uing teu tahan ajol ajolan
(l) hayang gera kawinan
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing teu tahan
Uing teu tahan ajol ajolan
(l)hayang gera kawinan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Feel Beat - Kuingin Dilihat 4040 orang
DownloadLagu Rhoma Irama - Puing Puing Dilihat 194434 orang
DownloadLagu SOULJAH - Kuingin Kau Mati Saja Dilihat 1362056 orang
DownloadLagu Arlida Putri - Puing Hati Dilihat 157024 orang
DownloadLagu Ungu - Puing Kenangan Dilihat 396655 orang
DownloadLagu Skastra - Kuingin Kembali Dilihat 542 orang
DownloadLagu Nia Zulkarnain - Kuingin Bersamamu Dilihat 68711 orang
DownloadLagu Ungu - Kuingin Selamanya Dilihat 3929334 orang
DownloadLagu Afin - Kuingin Surgamu Dilihat 387 orang
DownloadLagu RITA SUGIARTO - KUINGIN Dilihat 2225113 orang