Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Sundanis Uing Hayang Kawin X Dev Kamaco
Lagu Sundanis Uing Hayang Kawin X Dev Kamaco Mp3

Nama:Sundanis Uing Hayang Kawin X Dev Kamaco
Durasi:3:57
Diupdate:13 December 2017 (2 years ago)
Disukai:2,526 Orang
Dilihat:oleh 791,405 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


(p)uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing teu tahan
Uing teu tahan ajol ajolan
(l) hayang gera kawinan
Ges mangtaun taun hirup teh ngajomlo
Nepi detik ieu masih ncan menang
Jodo tulung tuh tulung uing
Menta ampun pangneangankeun
Calon asal ulah keong racun
(p) isuk berang ka kapeting
Kuring katirisan gulang
Guling teh ngan ukur olangan
(l) unggal peting uing
Pasti teu bisa sare
Gara gara teu boga bebende anu marende
Kahayangmah menang jodo nu alus alus
Parawan ataw randa mulus nusiap di bius.
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing teu tahan
Uing teu tahan ajol ajolan.
(l) hayang gera kawinan.
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing teu tahan
Uing teu tahan ajol ajolan
(l) hayang gera kawinan

(p) aduh dudududuh ni asa ka gencet
Coba coba neang di internet malah
Nepi menta asihan ka dukun pelet
(l) kahayangmah ulah nepikeun
Ka kitu say mun nempo nu gelis
Olohok bari ngacai meren ieu
Waktuna geulis ulah jonjon sok
Pok wae nyarios anjen hoyong naon
(p) ari kahayangmah di manja di rayu
Nepi kiwari eneng masih menunggu
(l) oh hany bany oh realy realy baby
Leres kitu saur anjeun lain ukur ngimpi
Hayu tuh sayang yu buru gancangan hayu
Buru buru urang langsung papacangan
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing hayang
(l) uing hayang kawin say
(p) uing teu tahan
Uing teu tahan ajol ajolan
(l) hayang gera kawinan

(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing teu tahan
Uing teu tahan ajol ajolan
(l) hayang gera kawinan
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing hayang kawin
(l) uing hayang kawin say
(p) uing teu tahan
Uing teu tahan ajol ajolan
(l)hayang gera kawinan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Trie Utami - Kuingin Kau Ada Dilihat 122570 orang
DownloadLagu Dialog Dini Hari - Kuingin Lihat Wajahmu Dilihat 13459 orang
DownloadLagu Andry Friend S - Kuingin Kau Disini Dilihat 208944 orang
DownloadLagu Rinto Harahap - Kuingin Cinta Yang Nyata Dilihat 323862 orang
DownloadLagu Ungu Agnes Monica - Kuingin Selamanya Dilihat 2657242 orang
DownloadLagu Sundanis X Dewi Azkiya - Kolot Kalapa Dilihat 791838 orang
DownloadLagu Metha Zulia - Puing Kenangan Dilihat 3986 orang
DownloadLagu ADRIAN MARTADINATA - KUINGIN KAU TAU Dilihat 295224 orang
DownloadLagu Feel Beat - Kuingin Dilihat 4040 orang
DownloadLagu Rhoma Irama - Puing Puing Dilihat 194434 orang