Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Suliyana Sun Lilakno Welas Hang Sempurno
Lagu Suliyana Sun Lilakno Welas Hang Sempurno Mp3

Nama:Suliyana Sun Lilakno Welas Hang Sempurno
Durasi:6:40
Diupdate:08 October 2018 (7 months ago)
Disukai:4 Orang
Dilihat:oleh 62 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sun keroso awak isun dipiloro
Ambi ulahe riko..
Semene lawase sun iki riko tinggalno,
Ambi wong wadon liyo..

Ilange roso welas sun nong riko,
Saikine yoro mung dadi cerito..
Apuwo bengen isun gampang percoyo,
Ambi omongane riko..

Sing ngiro isun sing nyongko,
Riko kario tego..
Sing biso isun percoyo,
Riko kari mentolo..

Sun lilakno riko urip ring kono,
Urip nyanding wong liyo..
Mergo isun wis nyanding
Wong lanang liyo..

Ha aaaaa..ha aaaaa..

Semene lawase sun iki riko tinggalno,
Ambi wong wadon liyo..
Ilange roso welas sun nong riko,
Saikine yoro mung dadi cerito..
Apuwo bengen isun gampang percoyo,
Ambi omongane riko..

Sing ngiro isun sing nyongko,
Riko kario tego..
Sing biso isun percoyo,
Riko kari mentolo..

Sun lilakno riko urip ring kono,
Urip nyanding wong liyo..
Mergo isun wis nyanding
Wong lanang liyo..
Hang lebih sempurno,
Timbangane riko..
Hang nggarai loro..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Suliyana Feat Ilux - Langit Bumi Saksine Dilihat 1728820 orang
DownloadLagu Suliyana - Sing Mungkin Dilihat 93254 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Cukup Rogo Isun Dilihat 219390 orang
DownloadLagu Syahiba Terbaru - Kuat Sun Lakoni Dilihat 83485 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Sun Sayang Dilihat 21238 orang
DownloadLagu VITA ALVIA Feat ILUX - SUN ROSO Dilihat 81833 orang
DownloadLagu Permata Trio - Nungnga Lam Sundut Dilihat 754 orang
DownloadLagu Souqy - Sungguh Nyaman By Chika Lutfi Dilihat 9309 orang
DownloadLagu Cukup Rogo Isun - Nella Kharisma Dilihat 172103 orang
DownloadLagu Angga Yunanda - Kejar OST Sunyi Dilihat 5004 orang