Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Suliyana Sun Lilakno Welas Hang Sempurno
Lagu Suliyana Sun Lilakno Welas Hang Sempurno Mp3

Nama:Suliyana Sun Lilakno Welas Hang Sempurno
Durasi:6:40
Diupdate:08 October 2018 (11 months ago)
Disukai:7 Orang
Dilihat:oleh 1,182 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sun keroso awak isun dipiloro
Ambi ulahe riko..
Semene lawase sun iki riko tinggalno,
Ambi wong wadon liyo..

Ilange roso welas sun nong riko,
Saikine yoro mung dadi cerito..
Apuwo bengen isun gampang percoyo,
Ambi omongane riko..

Sing ngiro isun sing nyongko,
Riko kario tego..
Sing biso isun percoyo,
Riko kari mentolo..

Sun lilakno riko urip ring kono,
Urip nyanding wong liyo..
Mergo isun wis nyanding
Wong lanang liyo..

Ha aaaaa..ha aaaaa..

Semene lawase sun iki riko tinggalno,
Ambi wong wadon liyo..
Ilange roso welas sun nong riko,
Saikine yoro mung dadi cerito..
Apuwo bengen isun gampang percoyo,
Ambi omongane riko..

Sing ngiro isun sing nyongko,
Riko kario tego..
Sing biso isun percoyo,
Riko kari mentolo..

Sun lilakno riko urip ring kono,
Urip nyanding wong liyo..
Mergo isun wis nyanding
Wong lanang liyo..
Hang lebih sempurno,
Timbangane riko..
Hang nggarai loro..