Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Suliyana Sing Biso
Lagu Suliyana Sing Biso Mp3

Nama:Suliyana Sing Biso
Durasi:5:09
Diupdate:24 May 2018 (1 year ago)
Disukai:5,633 Orang
Dilihat:oleh 2,040,402 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mulo sun sing biso
Sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso
Yo sing biso nerimo riko

Sing sepisan riko natoni roso
Bolak balik riko njalok sepuro
Wis entek alasan osing ketahan
Ati wis jeru kelaran

Sing kuat maning isun wis warang
Ulah riko wis kebangetan
Kudu kelendi isun kentekan akal
Kepaksan riko isun tinggal

Mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko

Mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko

Sing sepisan riko natoni roso
Bolak balik riko njalok sepuro
Wis entek alasan osing ketahan
Ati wis jeru kelaran

Sing kuat maning isun wis warang
Ulah riko wis kebangetan
Kudu kelendi isun kentekan akal
Kepaksan riko isun tinggal

Mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko
Mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Elfa S Singers - Masa Kecilku Dilihat 46819 orang
DownloadLagu Suliyana - Welas Hang Ring Kene Dilihat 1595056 orang
DownloadLagu Suliyana - Sun Akoni Dilihat 259189 orang
DownloadLagu Suliyana - Kedanan Dilihat 1831432 orang
DownloadLagu RDS - Pusing Kepala Berbie Dilihat 78741 orang
DownloadLagu Suliyana - Kelangan Dilihat 1871241 orang
DownloadLagu Sing Punyah Sing Mulih - Ayu Wiryastuti Dilihat 664978 orang
DownloadLagu Iksan Skuter - Bising Mendesing Dilihat 1054541 orang
DownloadLagu Attack From Owl - Sesingkat Cahaya Dilihat 2837 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Aku Sing Duwe Ati Dilihat 9516 orang