Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Suliyana Sambangono
Lagu Suliyana Sambangono Mp3

Nama:Suliyana Sambangono
Durasi:4:27
Diupdate:12 September 2015 (4 years ago)
Disukai:144 Orang
Dilihat:oleh 78,562 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sambangono welas isun
Siramono atin isun
Sandingono awak isun
Ilangeno kangen isun

Masio mung sedelo
Emong adoh riko

Isun sing kepingin mlaku dewek tanpo riko
Isun sing kepingin turu dewek tanpo riko

Isun sing kepingin mlaku dewek tanpo riko
Isun sing kepingin turu dewek tanpo riko

Sambangono welas isun
Siramono atin isun
Sandingono awak isun
Ilangeno kangen isun

Masio mung sedelo
Emong adoh riko

Isun sing kepingin mlaku dewek tanpo riko
Isun sing kepingin turu dewek tanpo riko

Isun sing kepingin mlaku dewek tanpo riko
Isun sing kepingin turu dewek tanpo riko

Isun sing kepingin mlaku dewek tanpo riko
Isun sing kepingin turu dewek tanpo riko

Isun sing kepingin mlaku dewek tanpo riko
Isun sing kepingin turu dewek tanpo riko

Isun sing kepingin mlaku dewek tanpo riko
Isun sing kepingin turu dewek tanpo riko




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Suliyana - Terdiam Sepi Andaikan Waktu Bisa Kuputar Kembali Dilihat 171994 orang
DownloadLagu Suliyana - Sing Biso Dilihat 2004997 orang
DownloadLagu Suliyana - Welas Hang Ring Kene Dilihat 1595056 orang
DownloadLagu Suliyana - Sun Akoni Dilihat 259189 orang
DownloadLagu Suliyana - Kedanan Dilihat 1831432 orang
DownloadLagu Suliyana - Kelangan Dilihat 1871241 orang
DownloadLagu Suliyana - Kepaling Dilihat 236155 orang
DownloadLagu Suliyana - Ketampel Dilihat 664146 orang
DownloadLagu Suliyana - SING DUWE WELAS Dilihat 63336 orang
DownloadLagu Suliyana - BENCI KUSANGKA SAYANG Dilihat 496232 orang