Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Suliyana Nyandang Roso
Lagu Suliyana Nyandang Roso Mp3

Nama:Suliyana Nyandang Roso
Durasi:6:27
Diupdate:15 March 2017 (2 years ago)
Disukai:902 Orang
Dilihat:oleh 216,726 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Welas isun nong riko,
Sing ono ibarat hang kanggo umpomo
Kari seru sun sandang roso iki,
Sing bakal ilang sampek sun mati..

Raino bengi kelingan riko,
Opo mungkin impi iki bakal nyoto..
Seru kepingin riko biso sun sandhing,
Ibarat riko ulan
Isun hang dadi lintange..

Welas isun yo nong riko,
Sun roso nono watese..
Kenengo dideleng moto,
Ra cukup langit lan dunyo..

Welas isun yo nong riko,
Sun roso nono tunggale..
Raino bengi isun ndungo,
Ono dalan ketemune..
Ngangen.. riko..,
Sun angen.. riko..

Hu ye..hu ye…e
Huuuuuuu……..

Welas isun nong riko,
Sing ono ibarat hang kanggo umpomo..
Kari seru sun sandang roso iki,
Sing bakal ilang sampek sun mati..

Raino bengi kelingan riko,
Opo mungkin impi iki bakal nyoto..
Seru kepingin riko biso sun sandhing,
Ibarat riko ulan
Isun hang dadi lintange..

Welas isun yo nong riko,
Sun roso nono watese..
Kenengo dideleng moto,
Ra cukup langit lan dunyo..

Welas isun yo nong riko,
Sun roso nono tunggale..
Raino bengi isun ndungo,
Ono dalan ketemune..
Ngangen.. riko..,
Sun angen.. riko..

Hu ye..hu ye…e
Huuuuuuu……




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Suliyana - Ngomong Apik Apik Dilihat 636745 orang
DownloadLagu Suliyana - Isun Kangen Dilihat 92542 orang
DownloadLagu Suliyana - Kepathek Dilihat 69212 orang
DownloadLagu Suliyana - Jangkare Ati Dilihat 105082 orang
DownloadLagu Suliyana - Nono Artine Dilihat 322688 orang
DownloadLagu Suliyana - Sun Lilakno Welas Hang Sempurno Dilihat 1883734 orang
DownloadLagu Suliyana Luntur Welase Dilihat 343508 orang
DownloadLagu Suliyana - Wedi Kejiret Dilihat 77624 orang
DownloadLagu Suliyana - Gemantunge Roso Dilihat 14339008 orang
DownloadLagu Suliyana - Bisane Mung Nyawang Dilihat 7848472 orang