Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Suliyana Nyandang Roso
Lagu Suliyana Nyandang Roso Mp3

Nama:Suliyana Nyandang Roso
Durasi:6:27
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 292,296 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Welas isun nong riko,
Sing ono ibarat hang kanggo umpomo
Kari seru sun sandang roso iki,
Sing bakal ilang sampek sun mati..

Raino bengi kelingan riko,
Opo mungkin impi iki bakal nyoto..
Seru kepingin riko biso sun sandhing,
Ibarat riko ulan
Isun hang dadi lintange..

Welas isun yo nong riko,
Sun roso nono watese..
Kenengo dideleng moto,
Ra cukup langit lan dunyo..

Welas isun yo nong riko,
Sun roso nono tunggale..
Raino bengi isun ndungo,
Ono dalan ketemune..
Ngangen.. riko..,
Sun angen.. riko..

Hu ye..hu ye…e
Huuuuuuu……..

Welas isun nong riko,
Sing ono ibarat hang kanggo umpomo..
Kari seru sun sandang roso iki,
Sing bakal ilang sampek sun mati..

Raino bengi kelingan riko,
Opo mungkin impi iki bakal nyoto..
Seru kepingin riko biso sun sandhing,
Ibarat riko ulan
Isun hang dadi lintange..

Welas isun yo nong riko,
Sun roso nono watese..
Kenengo dideleng moto,
Ra cukup langit lan dunyo..

Welas isun yo nong riko,
Sun roso nono tunggale..
Raino bengi isun ndungo,
Ono dalan ketemune..
Ngangen.. riko..,
Sun angen.. riko..

Hu ye..hu ye…e
Huuuuuuu……




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Suliyana - Terdiam Sepi Andaikan Waktu Bisa Kuputar Kembali Dilihat 171994 orang
DownloadLagu Suliyana - Sing Biso Dilihat 2004997 orang
DownloadLagu Suliyana - Welas Hang Ring Kene Dilihat 1595056 orang
DownloadLagu Suliyana - Sun Akoni Dilihat 259189 orang
DownloadLagu Suliyana - Kedanan Dilihat 1831432 orang
DownloadLagu Suliyana - Kelangan Dilihat 1871241 orang
DownloadLagu Suliyana - Kepaling Dilihat 236155 orang
DownloadLagu Suliyana - Ketampel Dilihat 664146 orang
DownloadLagu Suliyana - SING DUWE WELAS Dilihat 63336 orang
DownloadLagu Suliyana - BENCI KUSANGKA SAYANG Dilihat 496232 orang