Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Suliyana Ngomong Apik Apik
Lagu Suliyana Ngomong Apik Apik Mp3

Nama:Suliyana Ngomong Apik Apik
Durasi:6:04
Diupdate:09 February 2019 (3 months ago)
Disukai:14,733 Orang
Dilihat:oleh 1,268,012 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Paran baen hang di jalok
Yo wes isun turuti
Akehe hang riko karep
Yo wes isun lakoni

Sak mendi se gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Nafsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko..
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Suliyana - Sun Gawe Mesem Dilihat 126718 orang
DownloadLagu NGOMONG APIK APIK - Dhevy Geranium Reggae Version Dilihat 325626 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik Versi SKA Dilihat 29401 orang
DownloadLagu Suliyana Feat Ilux - Langit Bumi Saksine Dilihat 1728820 orang
DownloadLagu Suliyana - Sing Mungkin Dilihat 93254 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ngomong Apik Apik Dilihat 2438521 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Ngomong Apik Apik Dilihat 765271 orang
DownloadLagu Suliyana - Isun Kangen Dilihat 92542 orang
DownloadLagu Suliyana - Nyandang Roso Dilihat 213677 orang
DownloadLagu Suliyana - Kepathek Dilihat 69212 orang