Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Suliyana Ngomong Apik Apik
Lagu Suliyana Ngomong Apik Apik Mp3

Nama:Suliyana Ngomong Apik Apik
Durasi:6:04
Diupdate:09 February 2019 (1 month ago)
Disukai:11,690 Orang
Dilihat:oleh 758,191 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Paran baen hang di jalok
Yo wes isun turuti
Akehe hang riko karep
Yo wes isun lakoni

Sak mendi se gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Nafsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko..
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Vita Alvia - Ngomong Apik Apik Dilihat 765271 orang
DownloadLagu Suliyana - Isun Kangen Dilihat 92542 orang
DownloadLagu Suliyana - Nyandang Roso Dilihat 213677 orang
DownloadLagu Suliyana - Kepathek Dilihat 69212 orang
DownloadLagu Suliyana - Jangkare Ati Dilihat 105082 orang
DownloadLagu Suliyana - Nono Artine Dilihat 322688 orang
DownloadLagu FDJ EMILY YOUNG - NGOMONG APIK APIK Dilihat 735010 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik Dilihat 274863 orang
DownloadLagu Syahiba - Ngomong Apik Apik Versi Koplo Dilihat 337440 orang
DownloadLagu Suliyana - Sun Lilakno Welas Hang Sempurno Dilihat 1883734 orang