Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Suliyana Ngomong Apik Apik
Lagu Suliyana Ngomong Apik Apik Mp3

Nama:Suliyana Ngomong Apik Apik
Durasi:6:04
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 2,226,776 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Paran baen hang di jalok
Yo wes isun turuti
Akehe hang riko karep
Yo wes isun lakoni

Sak mendi se gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Nafsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko..
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Suliyana - Terdiam Sepi Andaikan Waktu Bisa Kuputar Kembali Dilihat 171994 orang
DownloadLagu Suliyana - Sing Biso Dilihat 2004997 orang
DownloadLagu Daeren Okta - Ngomong Apik Apik Dilihat 108443 orang
DownloadLagu PURI RATNA - NGOMONG APIK APIK Dilihat 28821 orang
DownloadLagu Suliyana - Welas Hang Ring Kene Dilihat 1595056 orang
DownloadLagu Suliyana - Sun Akoni Dilihat 259189 orang
DownloadLagu Suliyana - Kedanan Dilihat 1831432 orang
DownloadLagu Suliyana - Kelangan Dilihat 1871241 orang
DownloadLagu Wandra - Ngomong Apik Apik Dilihat 2358 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Ngomong Apik Apik Dilihat 24351 orang