Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Suliyana Ngobong Ati
Lagu Suliyana Ngobong Ati Mp3

Nama:Suliyana Ngobong Ati
Durasi:4:48
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 956,127 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kuatno isun kuatno
Ngelakoni urip koyo gedigi
Sabendino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cobane
Mulo wong tuwek bener omonge
Gulo jowo rasane peru
Gudho ciloko akehe sewu

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welas tibane ngapusi
Sampek wong tuwek
Pesene sing sun anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati

Kuatno isun kuatno
Ngelakoni urip koyo gedigi
Sabendino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cobane
Mulo wong tuwek bener omonge
Gulo jowo rasane peru
Gudho ciloko akehe sewu

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welas tibane ngapusi
Sampek wong tuwek
Pesene sing sun anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati
Nyatane bener saiki ngobong ati
Nyatane bener saiki ngobong ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Suliyana - Terdiam Sepi Andaikan Waktu Bisa Kuputar Kembali Dilihat 171994 orang
DownloadLagu Suliyana - Sing Biso Dilihat 2004997 orang
DownloadLagu Suliyana - Welas Hang Ring Kene Dilihat 1595056 orang
DownloadLagu Suliyana - Sun Akoni Dilihat 259189 orang
DownloadLagu Suliyana - Kedanan Dilihat 1831432 orang
DownloadLagu Suliyana - Kelangan Dilihat 1871241 orang
DownloadLagu NGOBONG ATI - WANDRA Dilihat 5229472 orang
DownloadLagu Suliyana - Kepaling Dilihat 236155 orang
DownloadLagu Suliyana - Ketampel Dilihat 664146 orang
DownloadLagu Suliyana - SING DUWE WELAS Dilihat 63336 orang