Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Suliyana Isun Kangen
Lagu Suliyana Isun Kangen Mp3

Nama:Suliyana Isun Kangen
Durasi:4:48
Diupdate:23 February 2019 (3 months ago)
Disukai:2,320 Orang
Dilihat:oleh 159,248 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wes cukup sun rasakno
Kangen iki...
Raino bengi mung ba..reng sepi..hii
Sepi sing nono riko
Sing ono esem riko
Mung biso netes banyu moto

Takdir hang nentokaken
Sun ketemu riko
Takdir ugo hang
Nentokaken pisah ambi riko
Tapi sing sun getuni
Masio mung sedelo
Biso bareng ambi riko

Isun kangen,,isun kangen,,
Nong dino dino koyo
Hang sun liwati

Isun kangen ,isun kangeen,
Nong jerune welas
Hang sun duweni
Sing kerungu kabare sedino
Mandek rasane dunyo

Takdir hang nentokaken
Sun ketemu riko
Takdir ugo hang
Nentokaken pisah ambi riko
Tapi sing sun getuni
Masio mung sedelo
Biso bareng ambi riko

Isun kangen,,isun kangen,,
Nong dino dino koyo
Hang sun liwati

Isun kangen ,isun kangeen,
Nong jerune welas
Hang sun duweni
Sing kerungu kabare sedino
Mandek rasane dunyo

Isun kangen,,isun kangen,,
Nong dino dino koyo
Hang sun liwati

Isun kangen,,isun kangeen,,
Nong jerune welas
Hang sun duweni
Sing kerungu kabare sedino
Mandek rasane dunyo




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Dilihat 846050 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Putusen Isun Dilihat 72732 orang
DownloadLagu Suliyana - Sun Gawe Mesem Dilihat 126718 orang
DownloadLagu Suliyana Feat Ilux - Langit Bumi Saksine Dilihat 1728820 orang
DownloadLagu Suliyana - Sing Mungkin Dilihat 93254 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Cukup Rogo Isun Dilihat 219390 orang
DownloadLagu Cukup Rogo Isun - Nella Kharisma Dilihat 172103 orang
DownloadLagu PARAN SALAH ISUN - SUMIATI Dilihat 124097 orang
DownloadLagu Suliana - Paran Salah Isun Dilihat 4126 orang
DownloadLagu Suliyana - Ngomong Apik Apik Dilihat 636745 orang