Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Suliyana Isun Kangen
Lagu Suliyana Isun Kangen Mp3

Nama:Suliyana Isun Kangen
Durasi:4:48
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 196,745 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wes cukup sun rasakno
Kangen iki...
Raino bengi mung ba..reng sepi..hii
Sepi sing nono riko
Sing ono esem riko
Mung biso netes banyu moto

Takdir hang nentokaken
Sun ketemu riko
Takdir ugo hang
Nentokaken pisah ambi riko
Tapi sing sun getuni
Masio mung sedelo
Biso bareng ambi riko

Isun kangen,,isun kangen,,
Nong dino dino koyo
Hang sun liwati

Isun kangen ,isun kangeen,
Nong jerune welas
Hang sun duweni
Sing kerungu kabare sedino
Mandek rasane dunyo

Takdir hang nentokaken
Sun ketemu riko
Takdir ugo hang
Nentokaken pisah ambi riko
Tapi sing sun getuni
Masio mung sedelo
Biso bareng ambi riko

Isun kangen,,isun kangen,,
Nong dino dino koyo
Hang sun liwati

Isun kangen ,isun kangeen,
Nong jerune welas
Hang sun duweni
Sing kerungu kabare sedino
Mandek rasane dunyo

Isun kangen,,isun kangen,,
Nong dino dino koyo
Hang sun liwati

Isun kangen,,isun kangeen,,
Nong jerune welas
Hang sun duweni
Sing kerungu kabare sedino
Mandek rasane dunyo




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Suliyana - Terdiam Sepi Andaikan Waktu Bisa Kuputar Kembali Dilihat 171994 orang
DownloadLagu Suliyana - Sing Biso Dilihat 2004997 orang
DownloadLagu IKI ANANE ISUN - ANGGUN PRAMUDITA Dilihat 35752 orang
DownloadLagu Suliyana - Welas Hang Ring Kene Dilihat 1595056 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Iki Anane Isun Dilihat 34459 orang
DownloadLagu Suliyana - Sun Akoni Dilihat 259189 orang
DownloadLagu Suliyana - Kedanan Dilihat 1831432 orang
DownloadLagu Suliyana - Kelangan Dilihat 1871241 orang
DownloadLagu Mahesa - Putusen Isun Dilihat 258179 orang
DownloadLagu James AP - Iki Anane Isun Dilihat 19247 orang