Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Suliyana Gemantunge Roso
Lagu Suliyana Gemantunge Roso Mp3

Nama:Suliyana Gemantunge Roso
Durasi:6:21
Diupdate:13 April 2017 (2 years ago)
Disukai:32,128 Orang
Dilihat:oleh 15,419,594 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


mung kari angenan
welas hang isun sambang
saiki wes ilang
dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan
bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan
tibane malah kelaran
sun getun temenan
bengen riko sun buang
biso tah sun eman
balik noreng pangkuan
mageh wes demen wong liyan
jujur seng lilo nyawang
saiki welas sun temenan
sun anteni masio sampek kapan
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mugo baen dadi jodoh mati
sun getun temenan
bengen riko sun buang
biso tah sun eman
balik noreng pangkuan
mageh wes duwe wong liyan
jujur seng lilo nyawang
saiki welas sun temenan
sun anteni masio sampek kapan
gemantung roso welas iki
sampek kapan kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mogo baen dadi jodoh mati
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mugo baen dadi jodoh mati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Suliyana - Sun Lilakno Welas Hang Sempurno Dilihat 1883734 orang
DownloadLagu Suliyana Luntur Welase Dilihat 343508 orang
DownloadLagu Suliyana - Wedi Kejiret Dilihat 77624 orang
DownloadLagu Suliyana - Bisane Mung Nyawang Dilihat 7848472 orang
DownloadLagu Suliyana - Ngelabur Langit Dilihat 2256509 orang
DownloadLagu Suliyana - Cupar Dilihat 1891407 orang
DownloadLagu Suliyana - Lele Di Widangi Dilihat 1365112 orang
DownloadLagu Suliyana ANGEN ANGEN Dilihat 449423 orang
DownloadLagu Suliyana - Manggang Ati Dilihat 236158 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Gemantunge Roso Dilihat 14087136 orang