Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Stress Royal Janji Tresno
Lagu Stress Royal Janji Tresno Mp3

Nama:Stress Royal Janji Tresno
Durasi:4:37
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 105,087 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku pancen tresno ro kowe
Tapi ra iso blenjani liyane
Kowe seng tak tresno
Kowe seng tak jogo saklawase

Wes raiso ngeliyo mergo aku
Kebacut tresno
Yen kowe saki iki lungo
Mergane ono wong liyo
Nanging aku mung iklas
Mergo kebacut tresno
Awan bengi aku tansah ndedungo
Mugo kowe tansah eling aku duh wanito
Mung kabeh iki tak anggep
Pacobaning dunyo..tresno kang setio
Kabeh wes tak coba
Mugo mugo bebrayan ngasi tekane tuo

Aku pancen treno ro kowe
Tapi ra iso blenjani liyane
Kowe seng tak tresno
Kowe seng tak jogo saklawae

Ojo nganti lali marang aku iki
Aku ninggal kowe ora mergo ati
Seng tak jalok sak iki
Jembarno pangapuramu yayi

Ojo anggep tresnoku iki mung dolanan
Yen ra percoyo marang kabeh kahanan
Kahanan seng dadi sakksi
Marang tresnoku iki
Seng tak rasakke kabeh iki
Neng sak jroning ati
Rungokno laguku iki nganti kowe reti
Opo seng tak rasake biyen
Nganti tekan sak iki
Lagu tresno iki ... nganti kowe reti
Aku tresno marang kowe yayi

Aku pancen tresno ro kowe
Tapi ra iso blenjani liyane
Kowe seng tak tresno
Kowe seng tak jogo sak lawaseeee

Ojo nganti lali marang aku iki
Aku ninggal kowe ora mergo ati
Seng tak jalok sak iki
Jembarno pangapuramu yayi

Aku pancen tresno ro kowe
Tapi ra iso blenjani liyane
Kowe seng tak tresno
Kowe seng tak jogo sak lawaseee

Ojo nganti lali marang aku iki
Aku ninggal kowe ora mergo ati
Seng tak jalok sakiqi
Jembarno pangapuramu yayi




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Stres Royal - Kamu Beda Dilihat 5135 orang
DownloadLagu Raiso Dadi Siji Stress Royal Ft Sarah Brilian Dilihat 962573 orang
DownloadLagu Ra Iso Dadi Siji - Eny Sagita Feat Stress Royal Dilihat 409073 orang
DownloadLagu Raatein - Jasleen Kaur Royal Shivaay Dilihat 7720941 orang