Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Sonny Josz Nelongso
Lagu Sonny Josz Nelongso Mp3

Nama:Sonny Josz Nelongso
Durasi:5:06
Diupdate:05 March 2019 (7 months ago)
Disukai:478 Orang
Dilihat:oleh 112,474 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Nelongso temen uripku,
Urip pisan ono ngalam ndunyo..
Nyambut gawe kok koyo ngene,
Wiwit biyen mulo..

Rong puluh taun lawase,
Adus udan adus kringet kepanasan..
Nggolek pangan
Yo neng kutho metropolitan..

Rino wengi
Pikiranku melang megung..
Wong rasane kepingin bali,
Ora nduwe sangu..

Kelingan marang wong tuwoku,
Tak impi-impi roso jroning ati..
Kulo niki tansah eling,
Keluargo neng ndeso..

Rino wengi
Pikiranku melang megung..
Wong rasane kepingin bali,
Ora nduwe sangu..

Kelingan marang wong tuwoku,
Tak impi-impi roso jroning ati..
Kulo niki tansah eling,
Keluargo neng ndeso..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Sonny Jozz - Minggat Dilihat 101311 orang
DownloadLagu Sonny Josz - Calon Bojo Dilihat 2698 orang