Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ska 86 Sayang 2 Danska
Lagu Ska 86 Sayang 2 Danska Mp3

Nama:Ska 86 Sayang 2 Danska
Durasi:6:36
Diupdate:14 April 2018 (10 months ago)
Disukai:74,438 Orang
Dilihat:oleh 20,908,579 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Intro
Cobo rungoknoo..
Tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno
Aku isih ngenteni

Ombak segoro..
Kok sajak ngelengake
Nambahi kangenku soyo gedi
Nganti kepati pati

Andaikan sayangku sakiki
Iseh ono neng kene
Kita akan slalu memadu cinta

Bungahing atiku
Sedihing atiku..hanya dalam mimpi

Rino lan wengi
Moto iki angel di aremake
Mung lam lamat
Esem lan manismu

Kapan kubertemu
Sak kedeping moto..wes marem atiku

Musik
Cobo rungoknoo..
Tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno
Aku isih ngenteni

Ombak segoro..
Kok sajak ngelengake
Nambahi kangenku soyo gedi
Nganti kepati pati

Andaikan sayangku sakiki
Iseh ono neng kene
Kita akan slalu memadu cinta

Bungahing atiku
Sedihing atiku..hanya dalam mimpi

Rino lan wengi
Moto iki angel di aremake
Mung lam lamat
Esem lan manismu

Kapan kubertemu
Sak kedeping moto..wes marem atiku

Andaikan sayangku sakiki
Iseh ono neng kene
Kita akan slalu memadu cinta

Bungahing atiku
Sedihing atiku..hanya dalam mimpi
End