Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ska 86 Ft Nikisuka Korban Janji Reggae Ska Version
Lagu Ska 86 Ft Nikisuka Korban Janji Reggae Ska Version Mp3

Nama:Ska 86 Ft Nikisuka Korban Janji Reggae Ska Version
Durasi:4:21
Diupdate:14 January 2019 (1 month ago)
Disukai:17,658 Orang
Dilihat:oleh 1,564,930 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Tanpo welas koe lungo biyen kae
Ra ono mesakne aku sitik wae
Ngeboti tresno anyarmu, lalu kau tinggalkan aku
Tersakiti sendiri di malam itu.
Koe lungo pas aku sayang-sayang e.
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku dan kau campakan
Diriku bersanding dengan kekasih barumu
Abot tak trimo nganti iklas legowo
Seng tak arep koe ra di sio-sio
Ben cukup mung aku, korban janji manismu
Udan bledek kang dadi seksiku.

(ora ngoplo ora loyo)

Koe lungo pas aku sayang-sayang e
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku rangerti salahku,
Dan kau campakan diriku bersanding dengan kekasih barumu
Abot tak trimo kanthi iklas legowo
Seng tak arep koe ra di sio-sio
Ben cukup mung aku
Korban janji manismu
Udan bledek kang dadi seksiku

(d.a.t)
Ooaaooee

Koe lungo pas aku sayang-sayang e
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku rangerti salahku,
Dan kau campakan diriku bersanding dengan kekasih barumu
Abot tak trimo kanthi iklas legowo
Seng tak arep koe ra di sio-sio
Ben cukup mung aku
Korban janji manismu
Udan bledek kang dadi seksiku

Abot tak trimo kanthi iklas legowo
Seng tak arep koe ra di sio-sio
Ben cukup mung aku
Korban janji manismu
Udan bledek kang dadi seksiku
Udan bledek kang dadi seksiku
Udan bledeeeek kang dadii seksikuuu.