Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Selire Welas Anggun Kz
Lagu Selire Welas Anggun Kz Mp3

Nama:Selire Welas Anggun Kz
Durasi:5:41
Diupdate:08 April 2019 (4 months ago)
Disukai:253 Orang
Dilihat:oleh 48,995 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Umpomo biso sun puter dino
Sing kepingin ketemu riko
Timbang akhire dadi
Isun lan riko loro
Timbang akhire gawe ati nelongso

Kawitan isun riko welasi
Koyo-koyo sing biso keganti
Tibane riko tego
Gawe ati suloyo
Isun riko dadekno selire welas riko

Getun ngemuli roso
Ring njero dodo
Weruho gedigi bengen
Riko sun tinggalno

Ojo maning-maning riko
Ngelik-ngelik ati
Sun anggep riko wes ilang
Teko urip iki

Wirang sun terimo mergo
Uwahe welas riko
Wes mati roso ngrasakno
Welas hang ono

Getun ngemuli roso
Ring njero dodo
Weruho gedigi bengen
Riko sun tinggalno

Ojo maning-maning riko
Ngelik-ngelik ati
Sun anggep riko wes ilang
Teko urip iki

Getun ngemuli roso
Ring njero dodo
Weruho gedigi bengen
Riko sun tinggalno

Ojo maning-maning riko
Ngelik-ngelik ati
Sun anggep riko wes ilang
Teko urip iki

Wirang sun terimo mergo
Uwahe welas riko
Wes mati roso ngrasakno
Welas hang ono

Wirang sun terimo mergo
Uwahe welas riko
Wes mati roso ngrasakno
Welas hang ono




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Suliyana - Welas Hang Ring Kene Dilihat 1595056 orang
DownloadLagu Rapx - Ojo Nguber Welas Dilihat 614740 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Welas Hang Ring Kene Acoustic Version Dilihat 53655 orang
DownloadLagu NDX A K A - Ojo Nguber Welase Dilihat 28203 orang
DownloadLagu Mahesa - Welas Sing Direstui Dilihat 43120 orang
DownloadLagu Sikso Welas - Mahesa Dilihat 26352 orang
DownloadLagu JERUNE WELAS - SYAHIBA SAUFA Dilihat 19190 orang
DownloadLagu Suliyana - SING DUWE WELAS Dilihat 63336 orang
DownloadLagu Demy - Ojo Nguber Welase Dilihat 2854534 orang
DownloadLagu Demy - Mapag Welas Dilihat 2059 orang