Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Selire Welas Anggun Kz
Lagu Selire Welas Anggun Kz Mp3

Nama:Selire Welas Anggun Kz
Durasi:5:46
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 12,681 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Umpomo biso sun puter dino
Sing kepingin ketemu riko
Timbang akhire dadi
Isun lan riko loro
Timbang akhire gawe ati nelongso

Kawitan isun riko welasi
Koyo-koyo sing biso keganti
Tibane riko tego
Gawe ati suloyo
Isun riko dadekno selire welas riko

Getun ngemuli roso
Ring njero dodo
Weruho gedigi bengen
Riko sun tinggalno

Ojo maning-maning riko
Ngelik-ngelik ati
Sun anggep riko wes ilang
Teko urip iki

Wirang sun terimo mergo
Uwahe welas riko
Wes mati roso ngrasakno
Welas hang ono

Getun ngemuli roso
Ring njero dodo
Weruho gedigi bengen
Riko sun tinggalno

Ojo maning-maning riko
Ngelik-ngelik ati
Sun anggep riko wes ilang
Teko urip iki

Getun ngemuli roso
Ring njero dodo
Weruho gedigi bengen
Riko sun tinggalno

Ojo maning-maning riko
Ngelik-ngelik ati
Sun anggep riko wes ilang
Teko urip iki

Wirang sun terimo mergo
Uwahe welas riko
Wes mati roso ngrasakno
Welas hang ono

Wirang sun terimo mergo
Uwahe welas riko
Wes mati roso ngrasakno
Welas hang ono




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Syahiba Saufa - Welas Sun Sidem Dilihat 23610 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Welas Riko Dilihat 121614 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Ojo Nguber Welas Dilihat 534774 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa Ft Mufly Key - Welas Hang Reng Kene Dilihat 67027 orang
DownloadLagu Suliana - Yo Mung Riko Hang Iso Welasi Dilihat 176313 orang
DownloadLagu Luntur Welase - Demy Dilihat 2051677 orang
DownloadLagu Suliyana - Welas Hang Ring Kene Dilihat 1595056 orang
DownloadLagu Rapx - Ojo Nguber Welas Dilihat 614740 orang
DownloadLagu Syahiba Saufa - Welas Hang Ring Kene Acoustic Version Dilihat 53655 orang
DownloadLagu NDX A K A - Ojo Nguber Welase Dilihat 28203 orang