Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Santolo Darso
Lagu Santolo Darso Mp3

Nama:Santolo Darso
Durasi:5:32
Diupdate:14 December 2016 (3 years ago)
Disukai:56 Orang
Dilihat:oleh 8,630 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Di palebah awak sagara
Boa anjeun nyawang
Tika anggangan

Handapeun karang nu itu
Anjeun mere kecap keur antieun
Sumping deui,ceunah
Waktu laut surut mata poe ngalamot laut
Dumadak ka paut imut
Santolo cilaut eureun
Kasono teu eureun-eureun
Ranca buaya nyieun tapak-tapak cinta
Nu ayeuna anjeuna teuing di mana

Sok hayang~jadi pamayang
Hayang ngecrik~ka dedeuh anjeun
Dina parahu cinta anu urang
Anteng ngangkleung dina sagara katresna
Duh paduduaan
Duh salalamina...

Handapeun karang nu itu
Anjeun mere kecap keur antieun
Sumping deui,ceunah
Waktu laut surut mata poe ngalamot laut
Dumadak ka paut imut
Santolo cilaut eureun
Kasono teu eureun-eureun
Ranca buaya nyieun tapak-tapak cinta
Nu ayeuna anjeuna teuing di mana

Sok hayang jadi pamayang
Hayang ngecrik ka dedeuh anjeun
Dina parahu cinta anu urang
Anteng ngangkleung dina sagara katresna
Duh paduduaan
Duh salalamina...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu DARSO - Hellow Cinta Dilihat 392303 orang
DownloadLagu DARSO - Pait Amisna Cinta Dilihat 157797 orang
DownloadLagu DARSO - Tangkeup Akang Dilihat 194283 orang
DownloadLagu DARSO - NINEUNG Dilihat 32683 orang
DownloadLagu Naon Lepatna - Darso Detty Kurnia Dilihat 53857 orang
DownloadLagu DARSO - SARUA JEUNG BOHONG Dilihat 20350 orang
DownloadLagu DARSO - DEMI ANJEUN Dilihat 681055 orang
DownloadLagu Darso - Caringin Tilu Dilihat 16974 orang
DownloadLagu Darso - Paturay Dilihat 33940 orang
DownloadLagu Darso - Kasbon Dilihat 1666428 orang