Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Santolo Darso
Lagu Santolo Darso Mp3

Nama:Santolo Darso
Durasi:5:31
Diupdate:04 January 2013 (7 years ago)
Disukai:272 Orang
Dilihat:oleh 207,051 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Di palebah awak sagara
Boa anjeun nyawang
Tika anggangan

Handapeun karang nu itu
Anjeun mere kecap keur antieun
Sumping deui,ceunah
Waktu laut surut mata poe ngalamot laut
Dumadak ka paut imut
Santolo cilaut eureun
Kasono teu eureun-eureun
Ranca buaya nyieun tapak-tapak cinta
Nu ayeuna anjeuna teuing di mana

Sok hayang~jadi pamayang
Hayang ngecrik~ka dedeuh anjeun
Dina parahu cinta anu urang
Anteng ngangkleung dina sagara katresna
Duh paduduaan
Duh salalamina...

Handapeun karang nu itu
Anjeun mere kecap keur antieun
Sumping deui,ceunah
Waktu laut surut mata poe ngalamot laut
Dumadak ka paut imut
Santolo cilaut eureun
Kasono teu eureun-eureun
Ranca buaya nyieun tapak-tapak cinta
Nu ayeuna anjeuna teuing di mana

Sok hayang jadi pamayang
Hayang ngecrik ka dedeuh anjeun
Dina parahu cinta anu urang
Anteng ngangkleung dina sagara katresna
Duh paduduaan
Duh salalamina...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu DARSO - MARIPI Dilihat 60304 orang
DownloadLagu Pop Sunda Darso - Cang Cing Cong Dilihat 58990 orang
DownloadLagu Darso - Jaman Edan Dilihat 10167 orang
DownloadLagu Darso - Balebat Dilihat 109172 orang
DownloadLagu H Darso - Batrawali Dilihat 1559604 orang
DownloadLagu DARSO - MOJANG GEULIS Dilihat 29775 orang
DownloadLagu Darso - Matak Kabita Dilihat 185137 orang
DownloadLagu Darso - Kahayang Keukeuh Dilihat 2793885 orang
DownloadLagu DARSO - DURIAT Dilihat 702296 orang
DownloadLagu DARSO - Cinta Urang Duaan Dilihat 615845 orang