Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Salah Tompo Gaclex Feat Mala Agatha
Lagu Salah Tompo Gaclex Feat Mala Agatha Mp3

Nama:Salah Tompo Gaclex Feat Mala Agatha
Durasi:5:12
Diupdate:30 March 2017 (2 years ago)
Disukai:1,395 Orang
Dilihat:oleh 608,997 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bingung rasane ati.
Krungu kabar kowe wes ndue ganti.
Seng eling tansah mbiyen karo janjine

Malah sopo sing arep ninggalke
Kurang opo aku iki.
Kabeh penjalukmu wes tak turuti.
Pari basan nggayuh bulan tak lakoni
Opo kowe sing ora ngerti

Pancen awake aku tresno marang awakmu
Ra nyongko, ra ngiro kowe arep ninggalke aku
Opo ra kerlingan semono karo janjimu
Kowe ra bakal ninggalke kbeh tresno sucimu
Aku krungu seko tonggo gawe cidro ning ati

Etok kabeh jare awakmu wes oleh ganti
Opo balesane awakmu koyo ngene iki
Nganti kowe tego iso ninggalke sumpah lan janjimu

Ojo salah tompo, ojo salah terimo
Gampang percoyo omongane wong lio
Raono niatan aku golek ganti
Mergo mung kowe sing tak tresnani

Ojo salah tompo, ojo salah nerimo
Gampang banget kowe percoyo karo wong lio
Raono niatan opo mneh golek ganti
Mergo kowe kui sing ono ning jeroing ati

Wes rasah nesu opo meneh kudu mureng
Ndak dadi pikirian engko awakmu dadi gering
Pancen tresno kui mesti akeh pagoda
Tak buktekke kabeh ben kowe ora ndresulo

Bingung rasane ati.
Krungu kabar kowe wes ndue ganti.
Seng eling tansah mbiyen karo janjine
Malah sopo sing arep ninggalke

Kurang opo aku iki.
Kabeh penjalukmu wes tak turuti.
Pari basan nggayuh bulan tak lakoni
Opo kowe sing ora ngerti

Ojo salah tompo, ojo salah terimo
Gampang percoyo omongane wong lio
Raono niatan aku golek ganti
Mergo mung kowe sing tak tresnani

Ojo salah tompo, ojo salah terimo
Gampang percoyo omongane wong lio
Raono niatan aku golek ganti
Mergo mung kowe sing tak tresnani