Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Sakur Ngimpi Darso By Nazar Deipa
Lagu Sakur Ngimpi Darso By Nazar Deipa Mp3

Nama:Sakur Ngimpi Darso By Nazar Deipa
Durasi:1:01
Diupdate:11 June 2019 (3 months ago)
Disukai:55 Orang
Dilihat:oleh 3,743 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Saprak anjeun ngaleos
Ngabeubeutkeun duriat
Hirup asa nunggelis hate mararingis
Saprak anjeun ninggalkeun
Ngararajet cinta urang
Pikiran baluweng pinuh ku emutan
Sagala rasa kabawa anjeun
Saparo nyawa ngilu ka anjeun
Nikmatna hirup leungit teu nyesa
Teuing kamana.
Letah teu mirasa sagala karasa pait
Sare gulang guling hese peureum
Kahayang mah ieu teh sakur ngimpi
Anu ngageuingkeun urang
Tina kasombongan diri
Kahayang mah waktu teh ngulang deui
Sabulan anu katukang
Basa silih keukeupan
Ngahelas kaleungitan
Ngorejat seseblakan
Lieuk euweuh lieuk euweuh
Ngagugulung lamunan
Ngarep-ngarep sakur ngimpi
Ngarep-ngarep anjeun datang
Tiap detik ngan tatanya
Dimana anjeun...
Letah teu mirasa sagala karasa pait
Sare gulang guling hese peureum
Kahayang mah ieu teh sakur ngimpi
Anu ngageuingkeun urang
Tina kasombongan diri
Kahayang mah waktu teh ngulang deui
Sabulan anu katukang
Basa silih keukeupan
Ngahelas kaleungitan
Ngorejat seseblakan
Lieuk euweuh lieuk euweuh
Ngagugulung lamunan
Ngarep-ngarep sakur ngimpi
Ngarep-ngarep anjeun datang
Tiap detik ngan tatanya
Dimana anjeun...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Yoyo Suwaryo - Ngimpi Dilihat 3338 orang
DownloadLagu Ngimpi - Waljinah Dilihat 150786 orang
DownloadLagu Sakura Band - Yakiniku Dilihat 109364 orang
DownloadLagu Darso - Sakur Ngimpi Dilihat 3208477 orang