Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Safira Inema Wedi Kelangan
Lagu Safira Inema Wedi Kelangan Mp3

Nama:Safira Inema Wedi Kelangan
Durasi:4:48
Diupdate:12 February 2019 (2 months ago)
Disukai:1,653 Orang
Dilihat:oleh 121,519 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Yang, uda-ne westeko
Aku..ngempet kangen
Opo kowe ngeroso

Udan, bledek..aku wedi
Raono sing ngancani
Cepet ing-galno bali

Ka-ngenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran~

Ka-ngenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran~

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan~

Arep turu tansah klisik'an
Rasane we-di kelangan
Adoh kowe pikiran me_layang layang

Yang, uda-ne westeko
Aku..ngempet kangen
Opo kowe ngeroso

Udan, bledek..aku wedi
Raono sing ngancani
Cepet ing-galno bali

Ka-ngenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran~

Ka-ngenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran~

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan~

Arep turu tansah klisik'an
Rasane we-di kelangan
Adoh kowe pikiran me_layang layang

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan~

Arep turu tansah klisik'an
Rasane we-di kelangan
Adoh kowe pikiran me_layang layang

Adoh kowe rasae koyo wong edan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Sayang Siji - Safira Inema Dilihat 211675 orang
DownloadLagu Cinema - Sandiwara Dilihat 1674 orang
DownloadLagu Janitra Satriani - Dream Cinema Dilihat 15047 orang