Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Rya Fitria Bogoh Kasaha
Lagu Rya Fitria Bogoh Kasaha Mp3

Nama:Rya Fitria Bogoh Kasaha
Durasi:5:14
Diupdate:17 January 2015 (5 years ago)
Disukai:993 Orang
Dilihat:oleh 203,258 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bogoh bogoh ka saha
Bogoh ka urang mana
Geura balaka…a…a..
Ulah rek asa asa

Milih milih numana
Rek milih nu kumaha
Ulah cangcaya..a…a..
Bisi kaduhung ahirna

Percaya..a..a..
Kana takdirna
Percaya..a..a..
Kana takdirna

Lamun enya jodona
Lamun enya kuduna
Moal rek aya…a…a..
Nu bisa misahkeunnana

Lamun enya cintana
Lamun enya hayangna
Ulah rek aya…a…a..
Nu nyoba misahkeunnana

Percaya..a..a..
Kana takdirna
Percaya..a..a..
Kana takdirna

Bogoh bogoh ka saha
Bogoh ka urang mana
Geura balaka…a…a..
Ulah rek asa asa

Milih milih numana
Rek milih nu kumaha
Ulah cangcaya..a…a..
Bisi kaduhung ahirna

Percaya..a..a..
Kana takdirna
Percaya..a..a..
Kana takdirna

Lamun enya jodona
Lamun enya kuduna
Moal rek aya…a…a..
Nu bisa misahkeunnana

Lamun enya cintana
Lamun enya hayangna
Ulah rek aya…a…a..
Nu nyoba misahkeunnana

Percaya..a..a..
Kana takdirna
Percaya..a..a..
Kana takdirna

Lamun enya jodona
Lamun enya kuduna
Moal rek aya…a…a..
Nu bisa misahkeunnana

Lamun enya cintana
Lamun enya hayangna
Ulah rek aya…a…a..
Nu nyoba misahkeunnana




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu RYAN RAPZ - Cinta Derita Dilihat 9804 orang
DownloadLagu Rya Fitria - Naon Lepatna Dilihat 682395 orang
DownloadLagu Suci Fitria - Gaun Merah Dilihat 21673 orang
DownloadLagu Rya Rahman - Masa Lalu Dilihat 80556 orang
DownloadLagu Rya Rahman - Siapa Aku Dihatimu Dilihat 79449 orang
DownloadLagu Rya Fitria - Rek Satia Dilihat 854545 orang
DownloadLagu Thomas Arya - Fitria Dilihat 328004 orang
DownloadLagu Rya Fitria - Tega Dilihat 84114 orang
DownloadLagu SEPOHON KAYU - FITRIANA KAMILA Dilihat 1257771 orang
DownloadLagu LAWKANA BAINANAL HABIB - FITRIANA KAMILA Dilihat 132039 orang