Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Rita Tila Kantunkeun
Lagu Rita Tila Kantunkeun Mp3

Nama:Rita Tila Kantunkeun
Durasi:6:29
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 140,298 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kantunkeun,abdimah didieu wae
Teu kiat,nyarengan nu teu saha te
Ramat-ramat duriat
Nyulam renda tibeulat
Nganteng teu pegat
Riwayat pegat teu tamat

Kantunkeun,abdimah tengahing jalan
Teu kiat,nyarengan teu sakaheman
Pucuk-pucuk impian
Wios layu muguran
Kembang kahayang randakah dina impenan

Teu kedah janten emutan
Kantunkeun abdi nyorangan
Tong teuing janten bangbaluh
Mun raga kedah pajauh~~

Teu kedah janten baluweng
Ngaragas nyipta kawaas
Teu kedah janten kamelang
Guratan kedah paanggang

Kantunkeun,abdimah didieu wae
Teu sae micinta midua hate
Binih asih na ati
Nu teu kantos ngajadi
Yuk urang tampi
Kersaning gusti hyang widi

Kantunkeun,abdimah tengahing jalan
Teu kiat nyarengan teu sakahe man
Pucuk-pucuk impian
Wios layu muguran
Kembang kahayang randakah dina impenan

Teu kedah janten emutan
Kantunkeun abdi nyorangan
Tong teuing janten bangbaluh
Mun raga kedah pajauh

Teu kedah janten baluweng
Ngaragas nyipta kawaas
Teu kedah janten kamelang
Guratan kedah paanggang

Kantunkeun,abdimah didieu wae
Teu sae micinta midua hate
Binih asih na ati
Nu teu kantos ngajadi
Yuk urang tampi
Kersaning gusti hyang widi




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu RITA SUGIARTO - BILA AJAL TIBA Dilihat 45846 orang
DownloadLagu RITA SUGIARTO - BUNGA BUNGA RINDU Dilihat 39704 orang
DownloadLagu RITA SUGIARTO - TULANG RUSUK BY FANNYSABILA Dilihat 1221891 orang
DownloadLagu Rita Tila - Sabeulah Panon Dilihat 119580 orang
DownloadLagu RITA SUGIARTO - KUGAPAI CINTAMU Dilihat 127906 orang
DownloadLagu RITA SUGIARTO - PERMATA BIRU Dilihat 31243 orang
DownloadLagu Rita Sugiarto - Buaya Dilihat 15989 orang
DownloadLagu Rita Sugiarto Rhoma Irama - Orang Asing Dilihat 337500 orang
DownloadLagu RITA SUGIARTO - AIR BUNGA Dilihat 20700 orang
DownloadLagu RITA SUGIARTO - LUKAKU Dilihat 1954088 orang