Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Rita Tila Hanjakal
Lagu Rita Tila Hanjakal Mp3

Nama:Rita Tila Hanjakal
Durasi:6:17
Diupdate:16 February 2012 (7 years ago)
Disukai:319 Orang
Dilihat:oleh 131,624 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Lain rek nampik duh engkang
Lain rek nolak
Kanyaah engkang ka abdi nurihan ati

Mepende masket na hate
Mepende linduh kadeudeuh
Mepende tingtrimna ati
Aduh aduh engkang..

Lain rek nampik duh engkang
Lain rek nolak
Kadeudeuh engkang ka abdi
Nurihan ati
Sok inggis nyangsara diri
Sok inggis tugenah ati
Sok inggis janten mamala
Aduh aduh engkang..

Aduh engkang...
Lungkawing lewangna ati
Nyanding na kaasih engkang
Sok inggis pinanggih peurih

Aduh engkang
Longkewang ringrang salempang
Nyimpaina kanyaah engkang
Panglias nandang tunggara..

Kahoyongmah duh engkang
Jongjon duaan nyulam bagja
Cinta urang

Duh duh engkang hanjakal teuing
Duh duh engkang tos rimbitan

Lain rek nampik duh engkang
Lain rek nolak
Kadeudeuh engkang ka abdi
Nurihan ati
Sok inggis nyangsara diri
Sok inggis tugenah ati
Sok inggis janten mamala
Aduh aduh engkang

Aduh engkang
Lungkawing lewangna ati
Nyandingna kaasih engkang
Sok inggis pinanggih peurih
Aduh engkang

Longkewang ringrang salempang..
Nyimpaina kanyaah engkang
Panglias nandang tunggara
Kahoyongmah duh engkang
Jongjon duaan nyulam bagja
Cinta urang

Duh duh engkang hanjakal teuing
Duh duh engkang tos rimbitan.




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Rita Effendy - Saling Setia Dilihat 344223 orang
DownloadLagu Rita Tila - ENTOG MULANG Dilihat 37345 orang
DownloadLagu Rita Sugiarto Fatamorgana Dilihat 7013 orang
DownloadLagu Rita Sugiarto - Sesal Dilihat 450795 orang
DownloadLagu Rita Sugiarto Mati Lampu Dilihat 7953 orang
DownloadLagu Rita Sugiarto - Tulang Rusuk Dilihat 46745 orang
DownloadLagu Sule Ft Rita Tila - Tresna Duaan Dilihat 281230 orang
DownloadLagu Rita Sugiarto - Pria Idaman Dilihat 1247461 orang
DownloadLagu Rita Sugiarto - Iming Iming Liga Dangdut Indonesia Dilihat 540001 orang
DownloadLagu RITA SUGIARTO - CEMBURU BUTA Dilihat 506283 orang