Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Rita Tila Hanjakal
Lagu Rita Tila Hanjakal Mp3

Nama:Rita Tila Hanjakal
Durasi:6:17
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 174,777 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Lain rek nampik duh engkang
Lain rek nolak
Kanyaah engkang ka abdi nurihan ati

Mepende masket na hate
Mepende linduh kadeudeuh
Mepende tingtrimna ati
Aduh aduh engkang..

Lain rek nampik duh engkang
Lain rek nolak
Kadeudeuh engkang ka abdi
Nurihan ati
Sok inggis nyangsara diri
Sok inggis tugenah ati
Sok inggis janten mamala
Aduh aduh engkang..

Aduh engkang...
Lungkawing lewangna ati
Nyanding na kaasih engkang
Sok inggis pinanggih peurih

Aduh engkang
Longkewang ringrang salempang
Nyimpaina kanyaah engkang
Panglias nandang tunggara..

Kahoyongmah duh engkang
Jongjon duaan nyulam bagja
Cinta urang

Duh duh engkang hanjakal teuing
Duh duh engkang tos rimbitan

Lain rek nampik duh engkang
Lain rek nolak
Kadeudeuh engkang ka abdi
Nurihan ati
Sok inggis nyangsara diri
Sok inggis tugenah ati
Sok inggis janten mamala
Aduh aduh engkang

Aduh engkang
Lungkawing lewangna ati
Nyandingna kaasih engkang
Sok inggis pinanggih peurih
Aduh engkang

Longkewang ringrang salempang..
Nyimpaina kanyaah engkang
Panglias nandang tunggara
Kahoyongmah duh engkang
Jongjon duaan nyulam bagja
Cinta urang

Duh duh engkang hanjakal teuing
Duh duh engkang tos rimbitan.




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu RITA SUGIARTO - BILA AJAL TIBA Dilihat 45846 orang
DownloadLagu RITA SUGIARTO - BUNGA BUNGA RINDU Dilihat 39704 orang
DownloadLagu RITA SUGIARTO - TULANG RUSUK BY FANNYSABILA Dilihat 1221891 orang
DownloadLagu Rita Tila - Kantunkeun Dilihat 113436 orang
DownloadLagu Rita Tila - Sabeulah Panon Dilihat 119580 orang
DownloadLagu RITA SUGIARTO - KUGAPAI CINTAMU Dilihat 127906 orang
DownloadLagu RITA SUGIARTO - PERMATA BIRU Dilihat 31243 orang
DownloadLagu Rita Sugiarto - Buaya Dilihat 15989 orang
DownloadLagu Rita Sugiarto Rhoma Irama - Orang Asing Dilihat 337500 orang
DownloadLagu RITA SUGIARTO - AIR BUNGA Dilihat 20700 orang