Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Rindi Antika Tetep Neng Ati
Lagu Rindi Antika Tetep Neng Ati Mp3

Nama:Rindi Antika Tetep Neng Ati
Durasi:4:38
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 121,391 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Banyu tibo seko langit
Dadi saksi setyaku mung kanggo koe
Sing neng atiku
Rabakal iso ilang
Senajan koe nglarani aku
Sak tenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luwih seko cidro
Janjimu neng aku
Wis tak rasakke wae
Kui kabeh mergo koe
Aku isih tresno koe
Nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senajan koe ora biso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep neng ati
Aku tansah kelingan
Janjimu neng aku
Rabakal lungo ninggal cerita loro
Tapi nyatane koe ora biso njaga roso iki
Nganti pungkasane uripku
Sak tenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luwih seko cidro
Janjimu neng aku
Wis tak rasakke wae
Kui kabeh mergo koe
Aku isih tresno koe
Nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senajan koe ora biso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep neng ati
Aku isih tresno koe
Nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senajan koe ora biso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep neng ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu RATNA ANTIKA - PAMER BOJO Dilihat 3348134 orang
DownloadLagu EGA NOVIANTIKA - TANPAMU Dilihat 787375 orang
DownloadLagu BUKAN TAK MAMPU - EGA NOVIANTIKA Dilihat 4353451 orang
DownloadLagu NUGELAKEN ATI - VERA CANTIKA Dilihat 4071 orang
DownloadLagu Ratna Antika - Mundur Alon Alon Dilihat 658634 orang
DownloadLagu Mawar Hitam - Ratna Antika Dilihat 19958 orang
DownloadLagu RATNA ANTIKA - WONG EDAN KUI BEBAS Dilihat 72184 orang
DownloadLagu Mawar Bodas - Ratu Santika Dilihat 521 orang
DownloadLagu EGA NOVIANTIKA - MENGAPA Rana Rani Dilihat 954477 orang
DownloadLagu Ojo Njaluk Pegat - Ratna Antika - Sodiq Dilihat 256658 orang