Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Rindi Antika Tetep Neng Ati
Lagu Rindi Antika Tetep Neng Ati Mp3

Nama:Rindi Antika Tetep Neng Ati
Durasi:4:38
Diupdate:19 November 2018 (4 months ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 83,067 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Banyu tibo seko langit
Dadi saksi setyaku mung kanggo koe
Sing neng atiku
Rabakal iso ilang
Senajan koe nglarani aku
Sak tenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luwih seko cidro
Janjimu neng aku
Wis tak rasakke wae
Kui kabeh mergo koe
Aku isih tresno koe
Nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senajan koe ora biso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep neng ati
Aku tansah kelingan
Janjimu neng aku
Rabakal lungo ninggal cerita loro
Tapi nyatane koe ora biso njaga roso iki
Nganti pungkasane uripku
Sak tenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luwih seko cidro
Janjimu neng aku
Wis tak rasakke wae
Kui kabeh mergo koe
Aku isih tresno koe
Nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senajan koe ora biso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep neng ati
Aku isih tresno koe
Nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senajan koe ora biso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep neng ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Ratna Antika - Tangis Bahagia Dilihat 200502 orang
DownloadLagu Ratna Antika - Terguncang Dilihat 82979 orang
DownloadLagu GERIMIS MELANDA HATI EGA NOVIANTIKA Dilihat 7637407 orang
DownloadLagu Ratna Antika - Cinta Semalam Dilihat 73653 orang
DownloadLagu Ratna Antika - Harapan Dan Duka Dilihat 466291 orang
DownloadLagu GAC Gamali L Audrey Cantika - Bahagia Dilihat 25746697 orang
DownloadLagu Andra Respati Ovhi Firsty - Jodoh Nan Tagantikan Dilihat 6770258 orang
DownloadLagu Suami Kejam - Ratna Antika Dilihat 5342543 orang
DownloadLagu Ratna Antika - Lukaku Dilihat 518075 orang
DownloadLagu Adrian Khalif Feat Cantika Abigail - Take Care Dilihat 40787 orang