Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Rindi Antika Tetep Neng Ati
Lagu Rindi Antika Tetep Neng Ati Mp3

Nama:Rindi Antika Tetep Neng Ati
Durasi:4:38
Diupdate:19 November 2018 (6 months ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 104,047 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Banyu tibo seko langit
Dadi saksi setyaku mung kanggo koe
Sing neng atiku
Rabakal iso ilang
Senajan koe nglarani aku
Sak tenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luwih seko cidro
Janjimu neng aku
Wis tak rasakke wae
Kui kabeh mergo koe
Aku isih tresno koe
Nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senajan koe ora biso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep neng ati
Aku tansah kelingan
Janjimu neng aku
Rabakal lungo ninggal cerita loro
Tapi nyatane koe ora biso njaga roso iki
Nganti pungkasane uripku
Sak tenane atiku loro
Nanging gede tresno iki luwih seko cidro
Janjimu neng aku
Wis tak rasakke wae
Kui kabeh mergo koe
Aku isih tresno koe
Nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senajan koe ora biso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep neng ati
Aku isih tresno koe
Nganti tekan esuk kapan
Sliramu tetep neng atiku
Senajan koe ora biso dadi sing tak karepke
Nganti mati koe tetep neng ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu CINTA BERAWAN - EGA NOVIANTIKA Dilihat 2661589 orang
DownloadLagu Broery Marantika - Hati Yang Terluka Dilihat 51871 orang
DownloadLagu Ratna Antika Rena- TANG TING TONG DER Dilihat 103510 orang
DownloadLagu Arif Citenx Ratna Antika - Kawin Kontrak Dilihat 925218 orang
DownloadLagu YAYAN JANTIKA - DEMI KABOGOH Dilihat 53367 orang
DownloadLagu Ratna Antika - Aku Butuh Kamu Dilihat 60852 orang
DownloadLagu Broery Marantika - Mimpi Sedih Dilihat 9270 orang
DownloadLagu Rischa Antika - Sandiwaramu Dilihat 4527 orang
DownloadLagu Broery Marantika - Gubahanku Dilihat 88295 orang
DownloadLagu Broery Marantika - Mungkinkah Dilihat 8202 orang