Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Rika Rafika Kalakay Murag
Lagu Rika Rafika Kalakay Murag Mp3

Nama:Rika Rafika Kalakay Murag
Durasi:5:32
Diupdate:20 August 2013 (6 years ago)
Disukai:1,000 Orang
Dilihat:oleh 340,658 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Na masih di handapeun
Tangkal kiara gunung nu itu
Tuh di lebah haseup nu ngelun
Di dinya..

Anteng pataréma ucap
Guyon panon pada harita
Lir dunya boga duaan
Éndah kaliwat langkung

Naha diri bakal tepung deui
Nyungsi kaasih anu bihari
Sakagebah ébat
Ku tangtungan diri lain
Salingkuh ti aturan pangéran..

Diri lir kalakay murag
Ragrag nyangsang ka dahan nu lian
Moal pageuh salawasna
Komo manggih gelebug angin nu gedé
Na kitu rumasa diri sorangan

Na masih di handapeun
Tangkal kiara gunung nu itu
Tuh di lebah haseup nu ngelun
Di dinya..

Anteng pataréma ucap
Guyon panon pada harita
Lir dunya boga duaan
Éndah kaliwat langkung

Naha diri bakal tepung deui
Nyungsi kaasih anu bihari
Sakagebah ébat
Ku tangtungan diri lain
Salingkuh ti aturan pangéran..

Diri lir kalakay murag
Ragrag nyangsang ka dahan nu lian
Moal pageuh salawasna
Komo manggih gelebug angin nu gedé
Na kitu rumasa diri sorangan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Rika Rafika - Talaga Remis Dilihat 832191 orang
DownloadLagu Rafika Duri - Kekasih Dilihat 5665 orang
DownloadLagu Rika Rafika - Tanda Cinta Dilihat 148605 orang
DownloadLagu Rika Rafika - DASAR JODO Dilihat 3080456 orang
DownloadLagu Rika Rafika - Kahoyong Saha Dilihat 43193 orang
DownloadLagu Karedok Leunca - Rika Rafika Dilihat 20896 orang
DownloadLagu Semua Bisa Bilang - Rafika Duri Dilihat 45211 orang
DownloadLagu Rika Rafika - Cimata Cinta Dilihat 1822642 orang
DownloadLagu Rika Rafika - Ronggeng Imut Dilihat 160677 orang
DownloadLagu RISA SARASWATI Ft RIKA RAFIKA - SANDEKALA Dilihat 757597 orang