Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ria Fitria Ngantosan
Lagu Ria Fitria Ngantosan Mp3

Nama:Ria Fitria Ngantosan
Durasi:4:55
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 348,652 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kieu geuning karasana
Hate kapeuntang asmara
Hese mapalerkeunana
Hese mopohokeunana
Emut bae kasalira...

Najan cinta kasalira
Anggang kahalang sagara...
Jauh lamun teu dijugjug
Anggang lamun teu diteang...
Aduh ngan ukur kahayang...

Nu aya ukur gambar salira...
Ngalangkangna leuleumbutan...
Matak pageuh tali rasa cinta
Panutan abdi ngantosan...
Sanajan paanggang
Ngan ukur kalangkang
Geuteur rasa keur salira...
Sanajan paanggang
Ngan ukur kalangkang
Tali asih teu weuleh
Kanggo salira...
Abdi... ngantosan salira...

Najan cinta kasalira
Anggang kahalang sagara...
Jauh lamun teu dijugjug
Anggang lamun teu diteang...
Aduh ngan ukur kahayang...

Nu aya ukur gambar salira...
Ngalangkangna leuleumbutan...
Matak pageuh tali rasa cinta
Panutan abdi ngantosan...
Sanajan paanggang
Ngan ukur kalangkang
Geuteur rasa keur salira...
Sanajan paanggang
Ngan ukur kalangkang
Tali asih teu weuleh
Kanggo salira...
Sanajan paanggang
Ngan ukur kalangkang
Geuteur rasa keur salira...
Sanajan paanggang
Ngan ukur kalangkang
Tali asih teu weuleh
Kanggo salira...
Sanajan paanggang
Ngan ukur kalangkang
Geuteur rasa keur salira...
Sanajan paanggang
Ngan ukur kalangkang
Tali asih teu weuleh
Kanggo salira...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu RIALDONI - MEURINDU Dilihat 149240 orang
DownloadLagu Ria Angelina - Dia Sahabatku Dilihat 5242 orang
DownloadLagu Ria Amelia - Lupa Pulang Dilihat 234671 orang
DownloadLagu Ria Amelia - Abang Kumis Hitam Dilihat 305248 orang
DownloadLagu Ria Puspita - Mimpi Indah Dilihat 19603 orang
DownloadLagu Ria Amelia - Kasiah Tak Sampai Dilihat 161700 orang
DownloadLagu Ria Amelia - Pria Idaman Dilihat 130811 orang
DownloadLagu Ria Angelina - Kalau Cinta Mau Bilang Apa Dilihat 58873 orang
DownloadLagu Ria Amelia - Lipstik Dilihat 133627 orang
DownloadLagu Ria Angelina - Tak Ingin Yang Lain Dilihat 562705 orang