Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ria Fitria Ngantosan
Lagu Ria Fitria Ngantosan Mp3

Nama:Ria Fitria Ngantosan
Durasi:4:55
Diupdate:16 February 2012 (7 years ago)
Disukai:576 Orang
Dilihat:oleh 269,385 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kieu geuning karasana
Hate kapeuntang asmara
Hese mapalerkeunana
Hese mopohokeunana
Emut bae kasalira...

Najan cinta kasalira
Anggang kahalang sagara...
Jauh lamun teu dijugjug
Anggang lamun teu diteang...
Aduh ngan ukur kahayang...

Nu aya ukur gambar salira...
Ngalangkangna leuleumbutan...
Matak pageuh tali rasa cinta
Panutan abdi ngantosan...
Sanajan paanggang
Ngan ukur kalangkang
Geuteur rasa keur salira...
Sanajan paanggang
Ngan ukur kalangkang
Tali asih teu weuleh
Kanggo salira...
Abdi... ngantosan salira...

Najan cinta kasalira
Anggang kahalang sagara...
Jauh lamun teu dijugjug
Anggang lamun teu diteang...
Aduh ngan ukur kahayang...

Nu aya ukur gambar salira...
Ngalangkangna leuleumbutan...
Matak pageuh tali rasa cinta
Panutan abdi ngantosan...
Sanajan paanggang
Ngan ukur kalangkang
Geuteur rasa keur salira...
Sanajan paanggang
Ngan ukur kalangkang
Tali asih teu weuleh
Kanggo salira...
Sanajan paanggang
Ngan ukur kalangkang
Geuteur rasa keur salira...
Sanajan paanggang
Ngan ukur kalangkang
Tali asih teu weuleh
Kanggo salira...
Sanajan paanggang
Ngan ukur kalangkang
Geuteur rasa keur salira...
Sanajan paanggang
Ngan ukur kalangkang
Tali asih teu weuleh
Kanggo salira...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Ria Astarina - Sakit Sekali Dilihat 69246 orang
DownloadLagu Ria Amelia - Ayam Den Lapeh Dilihat 2020348 orang
DownloadLagu Riana Oces - Penggila Cinta Dilihat 58151 orang
DownloadLagu Ria Resty Fauzi - Sepatu Dari Kulit Rusa Dilihat 6604051 orang
DownloadLagu RIA RESTY FAUZY - CINTAKU SAMPAI KE ETHIOPIA Dilihat 2247294 orang
DownloadLagu Ria Amelia - Oh Bulan Dilihat 118066 orang
DownloadLagu Rya Fitria Bogoh Kasaha Dilihat 17837 orang
DownloadLagu Ria Angelina Elegi Rinduku Dilihat 43831 orang
DownloadLagu Ria Amelia - Cinta Dalam Dusta Dilihat 289339 orang
DownloadLagu Ria Amelia - Memori Cinta Dilihat 233732 orang