Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Reuneuh Tiheula Reza Sajagat
Lagu Reuneuh Tiheula Reza Sajagat Mp3

Nama:Reuneuh Tiheula Reza Sajagat
Durasi:5:53
Diupdate:24 September 2014 (5 years ago)
Disukai:984 Orang
Dilihat:oleh 272,125 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ieu mah dilembur eta
Loba pisan kajadian
Sakola encan ge lulus
Geus melendung tilu bulan
Cita-cita na mah luhur
Cenah hayang jadi bidan
Cita-cita can laksana
Malah dipariksa ku bidan
Nya mantakan ge neng
Dangukeun pepeling kolot
Lamun keur sakola ulah maka bobogohan
Reuneuh caraka
Datang sawala
Anakna cilaka
Kolot ge da kababawa
Pada jayana
Mangga batanga
Anak reuneuh tiheula
Kolot nu nanggung era na
Reuneuh tiheula
Si eta reuneuh tiheula
Reuneuh tiheula
Mantak geger sarerea
Ieu mah dilembur eta
Loba pisan kajadian
Sakola encan ge lulus
Geus melendung tilu bulan
Cita-cita na mah luhur
Cenah hayang jadi bidan
Cita-cita can laksana
Malah dipariksa ku bidan
Nya mantakan ge neng
Dangukeun pepeling kolot
Lamun keur sakola ulah maka bobogohan
Reuneuh caraka
Datang sawala
Anakna cilaka
Kolot ge da kababawa
Pada jayana
Mangga batanga
Anak reuneuh tiheula
Kolot nu nanggung era na
Reuneuh tiheula
Si eta reuneuh tiheula
Reuneuh tiheula
Mantak geger sarerea
Ieu mah dilembur eta
Loba pisan kajadian
Sakola encan ge lulus
Geus melendung tilu bulan
Cita-cita na mah luhur
Cenah hayang jadi bidan
Cita-cita can laksana
Malah dipariksa ku bidan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
Lagu Davit Harun - Cinta Masa Tua Mp3 Dilihat 17021 orang
Lagu Davit Harun Jatuh Cinta Mp3 Dilihat 14525 orang
Lagu Via Vallen - Cinta Kurang Gizi Mp3 Dilihat 1000336 orang
Lagu KARNA SU SAYANG JIHAN AUDY Mp3 Dilihat 79186 orang
Lagu AU DO NAMAMILLIT - DOMPAK SINAGA VOL 1 Mp3 Dilihat 109511 orang
Lagu DJ AISYAH JATUH CINTA PADA JAMILAH TIK TOK VIRAL Mp3 Dilihat 2818351 orang
Lagu Aku Cah Kerjo - Pendhoza By Ndruw Neverend Ft Ratna Galih Mp3 Dilihat 5967041 orang
Lagu ME - Inikah Cinta Eclat Acoustic Mp3 Dilihat 1889337 orang
Lagu Rizky - Kesempurnaan Cinta Mp3 Dilihat 47473770 orang
Lagu Siti Badriah - Heboh Janger Mp3 Dilihat 3912121 orang