Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Reuneuh Tiheula Reza Sajagat
Lagu Reuneuh Tiheula Reza Sajagat Mp3

Nama:Reuneuh Tiheula Reza Sajagat
Durasi:5:53
Diupdate:24 September 2014 (5 years ago)
Disukai:1,116 Orang
Dilihat:oleh 309,357 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ieu mah dilembur eta
Loba pisan kajadian
Sakola encan ge lulus
Geus melendung tilu bulan
Cita-cita na mah luhur
Cenah hayang jadi bidan
Cita-cita can laksana
Malah dipariksa ku bidan
Nya mantakan ge neng
Dangukeun pepeling kolot
Lamun keur sakola ulah maka bobogohan
Reuneuh caraka
Datang sawala
Anakna cilaka
Kolot ge da kababawa
Pada jayana
Mangga batanga
Anak reuneuh tiheula
Kolot nu nanggung era na
Reuneuh tiheula
Si eta reuneuh tiheula
Reuneuh tiheula
Mantak geger sarerea
Ieu mah dilembur eta
Loba pisan kajadian
Sakola encan ge lulus
Geus melendung tilu bulan
Cita-cita na mah luhur
Cenah hayang jadi bidan
Cita-cita can laksana
Malah dipariksa ku bidan
Nya mantakan ge neng
Dangukeun pepeling kolot
Lamun keur sakola ulah maka bobogohan
Reuneuh caraka
Datang sawala
Anakna cilaka
Kolot ge da kababawa
Pada jayana
Mangga batanga
Anak reuneuh tiheula
Kolot nu nanggung era na
Reuneuh tiheula
Si eta reuneuh tiheula
Reuneuh tiheula
Mantak geger sarerea
Ieu mah dilembur eta
Loba pisan kajadian
Sakola encan ge lulus
Geus melendung tilu bulan
Cita-cita na mah luhur
Cenah hayang jadi bidan
Cita-cita can laksana
Malah dipariksa ku bidan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
Lagu JERUNE WELAS - SYAHIBA SAUFA Mp3 Dilihat 19190 orang
Lagu JIHAN AUDY - TRESNO TERSISIH Mp3 Dilihat 25837 orang
Lagu Rafly - Si Bijeh Mata Mp3 Dilihat 456850 orang
Lagu DEMI KOWE - DESI TATA Mp3 Dilihat 804 orang
Lagu Jean Pattikawa - Dua Hati Saling Jatuh Cinta Mp3 Dilihat 2328 orang
Lagu Ku Dihalaman Rindu - Lefthanded Mp3 Dilihat 9963926 orang
Lagu Reny Farida - Cicire Eluh Mp3 Dilihat 110615 orang
Lagu Tasya Rosmala - Seujung Kuku Mp3 Dilihat 20946 orang
Lagu Duo Anggrek - Pacar Salah Sambung Mp3 Dilihat 2134921 orang
Lagu Karena Senyuman - Eddy Silitonga Mp3 Dilihat 137935 orang