Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Reny Farida Kukuh
Lagu Reny Farida Kukuh Mp3

Nama:Reny Farida Kukuh
Durasi:6:25
Diupdate:04 August 2013 (6 years ago)
Disukai:11 Orang
Dilihat:oleh 2,251 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kukuhe janji hang keneng isun gandoli
Wis sun rasakno singsete welas riko
Awak sing rugi lawas ulihe nganteni
Wong hang sun pujo
Teko nong ngarepe moto

Kadung wis pancen yo mulo dadi jodone
Sing kiro mlayu nyang endi
Kadung wis pancen yo mulo dadi jodone
Sing kiro mlayu nyang endi
Mulo riko nong ati
Mung siji wong hang sun demeni
Masiyo akeh kabar
Hang gawe ngersulane ati
Tapi isun tetep kukuh ring ati

Kukuhe janji hang keneng isun gandoli
Wis sun rasakno singsete welas riko
Awak sing rugi lawas ulihe nganteni
Wong hang sun pujo
Teko nong ngarepe moto

Kadung wis pancen yo mulo dadi jodone
Sing kiro mlayu nyang endi
Kadung wis pancen yo mulo dadi jodone
Sing kiro mlayu nyang endi
Mulo riko nong ati
Mung siji wong hang sun demeni
Masiyo akeh kabar
Hang gawe ngersulane ati
Tapi isun tetep kukuh ring ati
Kadung wis pancen yo mulo dadi jodone
Sing kiro mlayu nyang endi
Kadung wis pancen yo mulo dadi jodone
Sing kiro mlayu nyang endi
Mulo riko nong ati
Mung siji wong hang sun demeni
Masiyo akeh kabar
Hang gawe ngersulane ati
Tapi isun tetep kukuh ring ati
Tapi isun tetep kukuh ring ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Reny Farida - Ngenes On Smule Dilihat 79681 orang
DownloadLagu Kelayung Layung Kereto Jowo - Reny Farida Dilihat 7597 orang
DownloadLagu RENI FARIDA KEMBANG Dilihat 440232 orang
DownloadLagu Sewu Alasan - Reny Farida Reny Banyuwangi Dilihat 242189 orang
DownloadLagu Reny Seblak - Dusta Dilihat 8717 orang