Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Reny Farida Kukuh
Lagu Reny Farida Kukuh Mp3

Nama:Reny Farida Kukuh
Durasi:6:25
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 2,433 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kukuhe janji hang keneng isun gandoli
Wis sun rasakno singsete welas riko
Awak sing rugi lawas ulihe nganteni
Wong hang sun pujo
Teko nong ngarepe moto

Kadung wis pancen yo mulo dadi jodone
Sing kiro mlayu nyang endi
Kadung wis pancen yo mulo dadi jodone
Sing kiro mlayu nyang endi
Mulo riko nong ati
Mung siji wong hang sun demeni
Masiyo akeh kabar
Hang gawe ngersulane ati
Tapi isun tetep kukuh ring ati

Kukuhe janji hang keneng isun gandoli
Wis sun rasakno singsete welas riko
Awak sing rugi lawas ulihe nganteni
Wong hang sun pujo
Teko nong ngarepe moto

Kadung wis pancen yo mulo dadi jodone
Sing kiro mlayu nyang endi
Kadung wis pancen yo mulo dadi jodone
Sing kiro mlayu nyang endi
Mulo riko nong ati
Mung siji wong hang sun demeni
Masiyo akeh kabar
Hang gawe ngersulane ati
Tapi isun tetep kukuh ring ati
Kadung wis pancen yo mulo dadi jodone
Sing kiro mlayu nyang endi
Kadung wis pancen yo mulo dadi jodone
Sing kiro mlayu nyang endi
Mulo riko nong ati
Mung siji wong hang sun demeni
Masiyo akeh kabar
Hang gawe ngersulane ati
Tapi isun tetep kukuh ring ati
Tapi isun tetep kukuh ring ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Reny Farida - Ngeres Ati Dilihat 295306 orang
DownloadLagu Reny Farida - ILALANG Dilihat 77697 orang
DownloadLagu IDA FARIDA - CINTA YANG PUDAR Dilihat 233785 orang
DownloadLagu Ngelabur Langit - Reny Farida Dilihat 658158 orang
DownloadLagu Reny Farida - LAKONE URIP Dilihat 19228 orang
DownloadLagu Reny Farida - Cicire Eluh Dilihat 110615 orang
DownloadLagu Reny Ananta - Pepeling Dilihat 123143 orang
DownloadLagu Reni Farida - Sing Kuat MONATA Dilihat 43089 orang
DownloadLagu Reny Farida - Maruh Lahir Batin Dilihat 177775 orang
DownloadLagu Reny Farida - Ngenes On Smule Dilihat 79681 orang