Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Reny Ananta Pepeling
Lagu Reny Ananta Pepeling Mp3

Nama:Reny Ananta Pepeling
Durasi:5:09
Diupdate:09 June 2017 (2 years ago)
Disukai:535 Orang
Dilihat:oleh 137,821 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindaake
Adzan wus kumandhang
Wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe pangeran

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo
Kanthi istiqomah
Lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjama’ah

Subuh luhur lan ‘ashar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar
Maghrib lan ‘isya’ jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunahe

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonyo mung sedelo
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepengin mbesok munggah suargo

Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindaake
Adzan wus kumandhang
Wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe pangeran

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo
Kanthi istiqomah
Lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjama’ah

Subuh luhur lan ‘ashar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar
Maghrib lan ‘isya’ jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunahe

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonyo mung sedelo
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepengin mbesok munggah suargo




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Alvi Ananta - Tiket Suargo Dilihat 478708 orang
DownloadLagu LUNGNO WONG LIYO - ALVI ANANTA Dilihat 704 orang
DownloadLagu Reni Ananta - Kretek Ngunengan Dilihat 84936 orang
DownloadLagu Alvi Ananta - Nutup Lawang Dilihat 1524 orang
DownloadLagu Reny Farida - LAKONE URIP Dilihat 19228 orang
DownloadLagu Reny Farida - Cicire Eluh Dilihat 110615 orang
DownloadLagu Alvi Ananta - Bengkung Dilihat 109689 orang
DownloadLagu Resty Ananta - Nengnya Aa Dilihat 66439 orang
DownloadLagu Resty Ananta - Goyang Tik-Tok Dilihat 111496 orang
DownloadLagu Reny Farida - Maruh Lahir Batin Dilihat 177775 orang