Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Reni Ananta Kretek Ngunengan
Lagu Reni Ananta Kretek Ngunengan Mp3

Nama:Reni Ananta Kretek Ngunengan
Durasi:7:06
Diupdate:05 May 2017 (2 years ago)
Disukai:293 Orang
Dilihat:oleh 87,878 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mbiyen... naliko arep lungo
Kekeh tak rengkuh ono dodo
Tangis tak aras kebak roso
Kowe... kondo yen bakal setio

Ing sabrang lor kreteg ngunengan
Abot rasane wong pepisahan

Kocap lagi setahun kerjo
Aku ketemu konco deso
Kondo.. ojo banget nelongso
Jare.. kowe wes keno gudo

Aku menyat banjur bali menyang ndeso
Kaget ati semu ora percoyo
Tekan ngomah ulem wes ono mejo
Sesuk esuk sliramu polo kromo

O..oouuh rani...
Jebul kowe ngapusi ....
Oh.. atiku loro ginowo mati

O...ooh rani jebul kowe mblenjani
Oh... atiku loro ginowo mati...

Mbiyen... naliko arep lungo
Kekeh tak rengkuh ono dodo
Tangis tak aras kebak roso
Kowe... kondo yen bakal setio

Ing sabrang lor kreteg ngunengan
Abot rasane wong pepisahan

Kocap lagi setahun kerjo
Aku ketemu konco deso
Kondo.. ojo banget nelongso
Jare.. kowe wes keno gudo

Aku menyat banjur bali menyang ndeso
Kaget ati semu ora percoyo
Tekan ngomah ulem wes ono mejo
Sesuk esuk sliramu polo kromo

O..oouuh rani...
Jebul kowe ngapusi ....
Oh.. atiku loro ginowo mati

O...ooh rani jebul kowe mblenjani
Oh... atiku loro ginowo mati...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu ALVI ANANTA - KERI Dilihat 15897 orang
DownloadLagu Alvi Ananta - Tiket Suargo Dilihat 478708 orang
DownloadLagu LUNGNO WONG LIYO - ALVI ANANTA Dilihat 704 orang
DownloadLagu Alvi Ananta - Nutup Lawang Dilihat 1524 orang
DownloadLagu Reni Ft Cahaya Bulan - Semua Tentangmu Vierra Dilihat 159421 orang
DownloadLagu Reny Ananta - Pepeling Dilihat 123143 orang
DownloadLagu Reni Farida - Sing Kuat MONATA Dilihat 43089 orang
DownloadLagu Alvi Ananta - Bengkung Dilihat 109689 orang
DownloadLagu Renima - Cinto Nan Basio Siokan Dilihat 37147 orang
DownloadLagu Resty Ananta - Nengnya Aa Dilihat 66439 orang