Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Reka Putri Tresnoku
Lagu Reka Putri Tresnoku Mp3

Nama:Reka Putri Tresnoku
Durasi:4:51
Diupdate:23 January 2019 (5 months ago)
Disukai:18,180 Orang
Dilihat:oleh 1,787,139 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Tresnoku kanggo koe
Ora ono sing liyane
Rasa sayangku nggo koe
Ra bakal ilang saklawase

Tresnoku kanggo koe
Ora ono sing liyane
Koe wis tak wanti wanti
Ojo nganti ninggal janji..

Rasa cintaku ini hanya untuk dirimu
Tiada yang lain ku ya cuman untuk kamu
Sabar saja sayang..percaya padaku
Tunggu lah aku pasti
Datang tuk melamarmu

Memang sekarang aku jauh darimu
Tapi bukan berarti untuk meniggalkanmu
Sungguh tiada lagi yang seperti dirimu
Betapa bodohnya aku bila
Nanti ku kehilanganmu

Tresnoku kanggo koe
Ora ono sing liyane
Rasa sayangku nggo koe
Ra bakal ilang saklawase

Tresnoku kanggo koe
Ora ono sing liyane
Koe wis tak wanti wanti
Ojo nganti ninggal janji..

Pi roso ing wengki iki
Lan tansah ora tak roso
Howo adem kang nembus rogo iki
Yen kelingan sliramu

Wong manis kusumaning ati
Wes kadung jeru roso kangen iki
Marang manis esemu
Pancen saiki aku adoh marang koe

Tapi bukan berarti aku ninggalake
Neng kene aku rekoso nyambut gawe
Golek duit disek ben iso ngelamar koe

Tresnoku kanggo koe
Ora ono sing liyane
Rasa sayangku nggo koe
Ra bakal ilang saklawase

Tresnoku kanggo koe
Ora ono sing liyane
Koe wis tak wanti wanti
Ojo nganti ninggal janji

Tresnoku kanggo koe
Ora ono sing liyane
Rasa sayangku nggo koe
Ra bakal ilang saklawase

Tresnoku kanggo koe

Ora ono sing liyane
Koe wis tak wanti wanti
Ojo nganti ninggal janji