Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ratna Antika Wong Edan Kui Bebas
Lagu Ratna Antika Wong Edan Kui Bebas Mp3

Nama:Ratna Antika Wong Edan Kui Bebas
Durasi:6:26
Diupdate:18 October 2018 (11 months ago)
Disukai:85 Orang
Dilihat:oleh 29,347 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Ora usah mikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki
Dudu urusanmu



Dalan uripe kabeh menungso
Becik ketitik olo ketoro
Mulo ojo gawe gelo
Mergo urip butuh konco

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Eling eling omonge wong tuo
Loro ati angel ditambani
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat dinggo mapan turu

Ora usah mikir uripku
Ojo susah mikir dalanku
Mergo dalan uripku iki
Dudu urusanmu

Dalan uripe kabeh menungso
Becik ketitik olo ketoro
Mulo ojo gawe gelo
Mergo urip butuh konco

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Eling eling omonge wong tuo
Loro ati angel ditambani,,,,
Bedo yen karo wong loro untu
Ngombe obat dinggo mapan turu

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas

Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas
Wong edan kui bebas




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Ratna Antika - ISTIMEWA Dilihat 2929 orang
DownloadLagu Ratna Antika - SUN AKONI Dilihat 5600 orang
DownloadLagu EGA NOVIANTIKA - BUNGA PENGANTIN Dilihat 103546 orang
DownloadLagu Cerita Anak Jalanan - Ratna Antika Dilihat 4389324 orang
DownloadLagu Ratna Antika - NGELALI Dilihat 369630 orang
DownloadLagu RINDY ANTIKA - BALUNGAN KERE Dilihat 41700 orang
DownloadLagu RATNA ANTIKA - JANGAN NGET NGETAN Dilihat 642511 orang
DownloadLagu Ratna Antika - Oplosan House Dilihat 1839411 orang
DownloadLagu Ratna Antika Feat Sodiq - Pingin Kuwi Dilihat 32546 orang
DownloadLagu Ratna Antika Feat Sodiq - Ngidam Gedang Dilihat 29800 orang