Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ratna Antika Sun Akoni
Lagu Ratna Antika Sun Akoni Mp3

Nama:Ratna Antika Sun Akoni
Durasi:6:50
Diupdate:12 April 2019 (8 months ago)
Disukai:80 Orang
Dilihat:oleh 6,784 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Hang isun engeti
Waktu magih demenan
susah seneng disonggo bebarengan
Hang isun karepi
yo mung sesandingan
Saikine mung kari angenan
Lilo ati sun sing lilo
Nompo roso hang kari loro
Jujur sun akoni ati nisun sing lilo
Jujur sun akoni
Welas iki yo mung kanggo riko
Keliwat angen hang nyikso
noring dodo lorone loro
Hang isun engeti
Waktu magih demenan
Susah seneng disonggo bebarengan
Hang isun karepi
Yo mung sesandingan
Saikine mung kari angenan
Lilo ati sun sing lilo
Noompo roso hang kari loro
Jujur sun akoni ati nisun sung lilo
Jujur sun akoni
Welas iki yo mung kanggo riko
Keliwat angen hang nyikso
noring dodo lorone loro
jujur sun akoni ati nisun sing lilo
jujur sun akoni
welas iki yo mung kanggo riko
keliwat angen hang nyikso
noring dodo lorone loro
jujur sun akoni ati nisun sing lilo
jujur sun akoni
welas iki yo mung kanggo riko
keliwat angen hang nyikso
noring dodo lorone loro
lorone lororn




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu RATNA ANTIKA - PAMER BOJO Dilihat 3348134 orang
DownloadLagu EGA NOVIANTIKA - TANPAMU Dilihat 787375 orang
DownloadLagu BUKAN TAK MAMPU - EGA NOVIANTIKA Dilihat 4353451 orang
DownloadLagu NUGELAKEN ATI - VERA CANTIKA Dilihat 4071 orang
DownloadLagu Ratna Antika - Mundur Alon Alon Dilihat 658634 orang
DownloadLagu Mawar Hitam - Ratna Antika Dilihat 19958 orang
DownloadLagu RATNA ANTIKA - WONG EDAN KUI BEBAS Dilihat 72184 orang
DownloadLagu Mawar Bodas - Ratu Santika Dilihat 521 orang
DownloadLagu EGA NOVIANTIKA - MENGAPA Rana Rani Dilihat 954477 orang
DownloadLagu Ojo Njaluk Pegat - Ratna Antika - Sodiq Dilihat 256658 orang