Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ratna Antika Sun Akoni
Lagu Ratna Antika Sun Akoni Mp3

Nama:Ratna Antika Sun Akoni
Durasi:6:50
Diupdate:12 April 2019 (4 months ago)
Disukai:74 Orang
Dilihat:oleh 5,653 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Hang isun engeti
Waktu magih demenan
susah seneng disonggo bebarengan
Hang isun karepi
yo mung sesandingan
Saikine mung kari angenan
Lilo ati sun sing lilo
Nompo roso hang kari loro
Jujur sun akoni ati nisun sing lilo
Jujur sun akoni
Welas iki yo mung kanggo riko
Keliwat angen hang nyikso
noring dodo lorone loro
Hang isun engeti
Waktu magih demenan
Susah seneng disonggo bebarengan
Hang isun karepi
Yo mung sesandingan
Saikine mung kari angenan
Lilo ati sun sing lilo
Noompo roso hang kari loro
Jujur sun akoni ati nisun sung lilo
Jujur sun akoni
Welas iki yo mung kanggo riko
Keliwat angen hang nyikso
noring dodo lorone loro
jujur sun akoni ati nisun sing lilo
jujur sun akoni
welas iki yo mung kanggo riko
keliwat angen hang nyikso
noring dodo lorone loro
jujur sun akoni ati nisun sing lilo
jujur sun akoni
welas iki yo mung kanggo riko
keliwat angen hang nyikso
noring dodo lorone loro
lorone lororn




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Ratna Antika - NGELALI Dilihat 369630 orang
DownloadLagu RINDY ANTIKA - BALUNGAN KERE Dilihat 41700 orang
DownloadLagu RATNA ANTIKA - JANGAN NGET NGETAN Dilihat 642511 orang
DownloadLagu Ratna Antika - Oplosan House Dilihat 1839411 orang
DownloadLagu Ratna Antika Feat Sodiq - Pingin Kuwi Dilihat 32546 orang
DownloadLagu Ratna Antika Feat Sodiq - Ngidam Gedang Dilihat 29800 orang
DownloadLagu Ratna Antika - Leda Lede Dilihat 196322 orang
DownloadLagu Akhir Sebuah Cerita - Ega Noviantika Dilihat 6002967 orang
DownloadLagu RATNA ANTIKA - ACUH TAK ACUH Dilihat 737824 orang
DownloadLagu Harusnya Aku - Ratna Antika Dilihat 233409 orang