Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ratna Antika Pamer Bojo
Lagu Ratna Antika Pamer Bojo Mp3

Nama:Ratna Antika Pamer Bojo
Durasi:5:53
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 3,666,434 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Ci~dro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu EGA NOVIANTIKA - TANPAMU Dilihat 787375 orang
DownloadLagu BUKAN TAK MAMPU - EGA NOVIANTIKA Dilihat 4353451 orang
DownloadLagu NUGELAKEN ATI - VERA CANTIKA Dilihat 4071 orang
DownloadLagu Ratna Antika - Mundur Alon Alon Dilihat 658634 orang
DownloadLagu Mawar Hitam - Ratna Antika Dilihat 19958 orang
DownloadLagu RATNA ANTIKA - WONG EDAN KUI BEBAS Dilihat 72184 orang
DownloadLagu Mawar Bodas - Ratu Santika Dilihat 521 orang
DownloadLagu EGA NOVIANTIKA - MENGAPA Rana Rani Dilihat 954477 orang
DownloadLagu Ojo Njaluk Pegat - Ratna Antika - Sodiq Dilihat 256658 orang
DownloadLagu Ratna Antika - ISTIMEWA Dilihat 2929 orang