Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Rajodo Ilux
Lagu Rajodo Ilux Mp3

Nama:Rajodo Ilux
Durasi:5:05
Diupdate:02 January 2018 (1 year ago)
Disukai:416 Orang
Dilihat:oleh 70,025 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro loro loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko

Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo
Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
Yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro loro loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
Yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui
Maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu ILUX - LORO ATI Dilihat 30440 orang
DownloadLagu ILUX - DADIO LINTANG Dilihat 34858 orang
DownloadLagu Suliyana Feat Ilux - Langit Bumi Saksine Dilihat 1728820 orang
DownloadLagu VITA ALVIA Feat ILUX - SUN ROSO Dilihat 81833 orang
DownloadLagu NELLA KHARISMA - KANGEN Feat ILUX Dilihat 803955 orang
DownloadLagu VITA ALVIA Feat ILUX - LANGIT BUMI SAKSINE Dilihat 1574505 orang
DownloadLagu Ilux Feat Sanksi Band - Dukun Cinta 2 Dilihat 77410 orang
DownloadLagu Vita Feat Ilux - Langit Bumi Saksine REMIX Dilihat 86373 orang
DownloadLagu Vita Alvia Ft Ilux - Langit Bumi Saksine Dilihat 5424107 orang