Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Raiso Dadi Siji Guyon Waton
Lagu Raiso Dadi Siji Guyon Waton Mp3

Nama:Raiso Dadi Siji Guyon Waton
Durasi:4:14
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 56,804 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku tresno ro kowe
Tresno seng sak tenane
Kabeh wes tak kek'ke ro kowe atine

Senajan aku wes nduwe
Bojo seng sak tenane
Nanging aku tresnone yo mung ro kowe

Roso ati ra tenang mikirke selingkuhan
Tansah tak awang2 mabur koyo layangan
Padahal bojo neng omah
Mikirke dadi susah
Opo seng kudu dilakoni
Aku bingung sendiri

Pancen tak akoni
Tresnoku setengah mati
Tapi aku ra wani
Ngingkari janji suci
Mungkin kowe udu jodoku
Tapi aku sayang padamu
Jujur seko jero atiku

Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
Nadyan abot roso tresno
Seng tak songgoooo

Sabar sak untoro sayang
Aku yo wes berjuang
Ndadekke ngimpi tenanan

Mugo kabeh iso lancar
Buang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar sayang

Ah cincin wes ngelingker
Neng jari manisku
Janji yo wes tak ucap
Neng ngarep penghulu
Saiki yo uwes telat arep ngomongke cidro
Aku mong ameh ndungo kowe iso bahagio

Senajan setatusku saiki ora dewe
Tapi ojo nganti leren tresnaku karo kowe
Mugo2 kabeh dikei dalan
Supoyo dadi padang
Anggone awak dewe lek gendak'an

Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
Nadyan abot roso tresno
Seng tak songgoooo

Sabar sak untoro sayang
Aku yo wes berjuang
Ndadekke ngimpi tenanan

Mugo kabeh iso lancar
Buang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar sayang

Aku mung iso nerimo
Kowe gone wong liyo
Tresno raiso dipeksano

Aku tetep sayang kowe
Tekane sak lawase
Aku bahagia nyawang kowe

Tanganku wes ono cincin
Janji setio lan suci
Aku raiso nepati

Kowe pancen tak tresnani
Biyen tekan saiki
Tapi raiso dadi siji

Tapi raiso dadi siji




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Dadido - Minta Kawin Dilihat 496661 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Pantai Papuma Dadi Kenangan Dilihat 299693 orang
DownloadLagu Nanda Feraro Feat Dewi Cinta - Dadi Siji Dilihat 31939 orang
DownloadLagu Dadido Band - Di Rantau Dilihat 122890 orang
DownloadLagu LAKI DADI RABI - OCHOL DHUT Dilihat 163310 orang
DownloadLagu Dadido Band - Teganya Dilihat 33612 orang
DownloadLagu Dadilia Band - Kau Pilih Dia Dilihat 2575749 orang
DownloadLagu Mergo Enak X Pendhoza - Mantan Dadi Manten Dilihat 813451 orang
DownloadLagu SKA 86 - LAKI DADI RABI Reggae SKA Version Dilihat 448219 orang
DownloadLagu Eny Sagita Feat Arief Citenx - Ra Iso Dadi Siji Dilihat 992665 orang