Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Puri Ratna Ngomong Apik Apik
Lagu Puri Ratna Ngomong Apik Apik Mp3

Nama:Puri Ratna Ngomong Apik Apik
Durasi:4:33
Diupdate:18 June 2019 (2 months ago)
Disukai:327 Orang
Dilihat:oleh 78,468 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Paran baen hang di jalok
Yo wes isun turuti
Akehe hang riko karep
Yo wes isun lakoni

Sak mendi se gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Nafsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko..
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Ratna Antika - ISTIMEWA Dilihat 2929 orang
DownloadLagu Ratna Antika - SUN AKONI Dilihat 5600 orang
DownloadLagu Cerita Anak Jalanan - Ratna Antika Dilihat 4389324 orang
DownloadLagu Ratna Antika - NGELALI Dilihat 369630 orang
DownloadLagu RATNA ANTIKA - JANGAN NGET NGETAN Dilihat 642511 orang
DownloadLagu Ratna Antika - Oplosan House Dilihat 1839411 orang
DownloadLagu Ratna Antika Feat Sodiq - Pingin Kuwi Dilihat 32546 orang
DownloadLagu Ratna Antika Feat Sodiq - Ngidam Gedang Dilihat 29800 orang
DownloadLagu Ratna Antika - Leda Lede Dilihat 196322 orang
DownloadLagu Puri Ratna - Prei Kanan Kiri Dilihat 597310 orang