Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Puri Ratna Ngomong Apik Apik
Lagu Puri Ratna Ngomong Apik Apik Mp3

Nama:Puri Ratna Ngomong Apik Apik
Durasi:4:33
Diupdate:18 June 2019 (6 months ago)
Disukai:497 Orang
Dilihat:oleh 171,614 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Paran baen hang di jalok
Yo wes isun turuti
Akehe hang riko karep
Yo wes isun lakoni

Sak mendi se gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Nafsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali lalian

Dumeh mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko....
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene

Isun ngomong apik apik
Nawi sing biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko..
Njalok sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hoo..
Cukup semene..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu RATNA ANTIKA - PAMER BOJO Dilihat 3348134 orang
DownloadLagu MENYESAL - Desy Ratnasari Dilihat 29510 orang
DownloadLagu Ratna Antika - Mundur Alon Alon Dilihat 658634 orang
DownloadLagu Mawar Hitam - Ratna Antika Dilihat 19958 orang
DownloadLagu RATNA ANTIKA - WONG EDAN KUI BEBAS Dilihat 72184 orang
DownloadLagu Ojo Njaluk Pegat - Ratna Antika - Sodiq Dilihat 256658 orang
DownloadLagu Ratna Antika - ISTIMEWA Dilihat 2929 orang
DownloadLagu Ratna Antika - SUN AKONI Dilihat 5600 orang
DownloadLagu Cerita Anak Jalanan - Ratna Antika Dilihat 4389324 orang
DownloadLagu Ratna Antika - NGELALI Dilihat 369630 orang