Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Pucuke Asmoro Dian Marshanda Ft Paijo Londo Om Nirwana
Lagu Pucuke Asmoro Dian Marshanda Ft Paijo Londo Om Nirwana Mp3

Nama:Pucuke Asmoro Dian Marshanda Ft Paijo Londo Om Nirwana
Durasi:5:46
Diupdate:25 June 2018 (1 year ago)
Disukai:13 Orang
Dilihat:oleh 3,205 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ra nyongko aku ra ngiro
Yen sliramu gampang kegodho wanito
Nggetuni... anggonku nglanggati
Tresnamu lamis jebul mung ono lathi

Lantip ono pangucap
Cidro anggonanmu janji
Kangmas cobo jelasno
Opo aku... salah panompo

Cah ayu ojo mbok terusno
Sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo
Tresnoku iki yo mung kowe
Ra ono niatan golek wanito liyane

Tulus suci tresnaku
Yo mung ono nggo sliramu
Uwes ono eluhmu
Mbrebes mili ono pipi kuwi

Tekan pucuke asmoro
Tresnaku soyo ngremboko
Mugo bisa sak langiyo
Kowe lan aku tekan bebrayan

Tekan pucuke asmoro
Tresnaku soyo ngremboko
Mugo bisa sak langiyo
Kowe lan aku tekan bebrayan

Lantip ono pangucap
Cidro anggonanmu janji
Kangmas cobo jelasno
Opo aku... salah panompo

Tekan pucuke asmoro
Tresnaku soyo ngremboko
Mugo bisa sak langiyo
Kowe lan aku tekan bebrayan

Tekan pucuke asmoro
Tresnaku soyo ngremboko
Mugo bisa sak langiyo
Kowe lan aku tekan bebrayan