Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Pop Sunda Nia Daniaty Peurih
Lagu Pop Sunda Nia Daniaty Peurih Mp3

Nama:Pop Sunda Nia Daniaty Peurih
Durasi:4:41
Diupdate:18 February 2008 (11 years ago)
Disukai:234 Orang
Dilihat:oleh 277,046 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kieu nasib hirup didua
Hate pinuh rasa nalangsa
Cinta jeung dunya dibagi dua
Bari sagala sesa

Sanes abdi sanes salira
Nu miharep kieu jadina
Meureun kedah kieu takdirna
Nyorangan hirup kasiksa

Peurih.. kacida peurih
Raksa nasib diri duh engkang
Tega.. salira tega
Tega anjeun ngabagi cinta...

Kieu nasib hirup didua
Hate pinuh rasa nalangsa
Cinta jeung dunya dibagi dua
Bari sagala sesa

Sanes abdi sanes salira
Nu miharep kieu jadina
Meureun kedah kieu takdirna
Nyorangan hirup kasiksa

Peurih.. kacida peurih
Raksa nasib diri duh engkang
Tega.. salira tega
Tega anjeun ngabagi cinta...

Peurih.. kacida peurih
Raksa nasib diri duh engkang
Tega.. salira tega
Tega anjeun ngabagi cinta...

Peurih.. kacida peurih
Raksa nasib diri duh engkang
Tega.. salira tega
Tega anjeun ngabagi cinta...