Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Pop Sunda Nia Daniaty Peurih
Lagu Pop Sunda Nia Daniaty Peurih Mp3

Nama:Pop Sunda Nia Daniaty Peurih
Durasi:4:41
Diupdate:18 February 2008 (11 years ago)
Disukai:237 Orang
Dilihat:oleh 278,159 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kieu nasib hirup didua
Hate pinuh rasa nalangsa
Cinta jeung dunya dibagi dua
Bari sagala sesa

Sanes abdi sanes salira
Nu miharep kieu jadina
Meureun kedah kieu takdirna
Nyorangan hirup kasiksa

Peurih.. kacida peurih
Raksa nasib diri duh engkang
Tega.. salira tega
Tega anjeun ngabagi cinta...

Kieu nasib hirup didua
Hate pinuh rasa nalangsa
Cinta jeung dunya dibagi dua
Bari sagala sesa

Sanes abdi sanes salira
Nu miharep kieu jadina
Meureun kedah kieu takdirna
Nyorangan hirup kasiksa

Peurih.. kacida peurih
Raksa nasib diri duh engkang
Tega.. salira tega
Tega anjeun ngabagi cinta...

Peurih.. kacida peurih
Raksa nasib diri duh engkang
Tega.. salira tega
Tega anjeun ngabagi cinta...

Peurih.. kacida peurih
Raksa nasib diri duh engkang
Tega.. salira tega
Tega anjeun ngabagi cinta...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Pop - DJAKA - Mencari Pengganti Dirimu Dilihat 69444 orang
DownloadLagu Indah Sundari - Lukisan Cinta Dilihat 680467 orang
DownloadLagu Poppy Mercury - Badai Asmara Dilihat 3602017 orang
DownloadLagu Bubuy Bulan - Nining Meida Pop Sunda Dilihat 232084 orang
DownloadLagu Poppy Mercury - Bukan Aku Yang Kau Cinta Dilihat 422753 orang
DownloadLagu Poppy Mercury - Surat Undangan Dilihat 10367553 orang
DownloadLagu POP SUNDA - MANUK DADALI Dilihat 1558563 orang
DownloadLagu Sundanis - Uing Hayang Kawin X Dev Kamaco Dilihat 447115 orang
DownloadLagu Ayuenstar - Ayu Putrisundari - Terbaik Untukmu Dilihat 142432 orang
DownloadLagu Poppy Mercury - Terlambat Sudah Dilihat 5326369 orang