Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Pop Sunda Manuk Dadali
Lagu Pop Sunda Manuk Dadali Mp3

Nama:Pop Sunda Manuk Dadali
Durasi:4:06
Diupdate:16 May 2007 (12 years ago)
Disukai:3,748 Orang
Dilihat:oleh 1,581,865 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Meberkeun jangjangna bangun taya karingrang
Sukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk
Ngapak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

Saha anu bisa nyusul kana tandangna
Gandang jeung pertentang taya bandingannana
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
Taya karempan kasieun leber wawanenna

Chorus
Manuk dadali manuk panggagahna
Perlambang sakti indonesia jaya
Manuk dadali pangkakon carana
Resep ngahiji rukun sakabehna

Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
Keur sakumna bangsa di nagara indonesia




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Poppy Mercury - Jauh Dimata Dekat Di Hati Dilihat 350130 orang
DownloadLagu Sundanis X Dewi Azkiya - Kolot Kalapa Dilihat 791838 orang
DownloadLagu Pop Sunda-Diah-kamana Cintana Dilihat 369508 orang
DownloadLagu Sweet Sunday - Teman Apa Dilihat 1759 orang
DownloadLagu Pop Sunda Darso - Cang Cing Cong Dilihat 58990 orang
DownloadLagu Poppy Mercury - Bintang Kehidupan Dilihat 2689 orang
DownloadLagu POPPY MELODY - Merindumu Dilihat 6389 orang
DownloadLagu Pop - DJAKA - Mencari Pengganti Dirimu Dilihat 69444 orang
DownloadLagu Indah Sundari - Lukisan Cinta Dilihat 680467 orang
DownloadLagu Poppy Mercury - Badai Asmara Dilihat 3602017 orang