Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Pop Sunda Diah Kamana Cintana
Lagu Pop Sunda Diah Kamana Cintana Mp3

Nama:Pop Sunda Diah Kamana Cintana
Durasi:4:59
Diupdate:21 June 2010 (9 years ago)
Disukai:944 Orang
Dilihat:oleh 375,454 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Hujan ge aya raatna
Panas ge aya iuhna
Reup peuting bray beurang
Titis tulis geus suratan

Diri lain lir boneka
Di kekeweuk sakarepna
Boga rasa harga diri
Sabar ge aya batesna
Lamun enya geus teu cinta
Ulah aya tanda tanya

Kamana cinta kamana asihna
Kamana dimana kamana nya pindahna
Kamana duuuh cinta na

Kamana deudeuhna kamana hemanna
Kamana dimana kamana nya nyampaina
Kamana duh deudeuhna

Lamun enya geus teu cinta
Ulah aya rasa dipaksa

Lamun enya geus teu cinta
Hate leutik saksina

Diri lain lir boneka
Di kekeweuk sakarepna
Boga rasa harga diri
Sabar ge aya batesna
Lamun enya geus teu cinta
Ulah aya tanda tanya

Kamana cinta kamana asihna
Kamana dimana kamana nya pindahna
Kamana duuuh cinta na

Kamana deudeuhna kamana hemanna
Kamana dimana kamana nya nyampaina
Kamana duh deudeuhna

Lamun enya geus teu cinta
Ulah aya rasa dipaksa

Lamun enya geus teu cinta
Hate leutik saksina




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Pop Sunda Darso - Cang Cing Cong Dilihat 58990 orang
DownloadLagu Poppy Mercury - Bintang Kehidupan Dilihat 1498 orang
DownloadLagu POPPY MELODY - Merindumu Dilihat 6389 orang
DownloadLagu Pop - DJAKA - Mencari Pengganti Dirimu Dilihat 69444 orang
DownloadLagu Indah Sundari - Lukisan Cinta Dilihat 680467 orang
DownloadLagu Poppy Mercury - Badai Asmara Dilihat 3602017 orang
DownloadLagu Bubuy Bulan - Nining Meida Pop Sunda Dilihat 232084 orang
DownloadLagu Poppy Mercury - Bukan Aku Yang Kau Cinta Dilihat 422753 orang
DownloadLagu Poppy Mercury - Surat Undangan Dilihat 10367553 orang
DownloadLagu POP SUNDA - MANUK DADALI Dilihat 1558563 orang