Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Pendhoza Ulat Peteng
Lagu Pendhoza Ulat Peteng Mp3

Nama:Pendhoza Ulat Peteng
Durasi:3:22
Diupdate:19 November 2018 (10 months ago)
Disukai:6,638 Orang
Dilihat:oleh 810,392 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ayo ngguyu sing sumringah
Ojo nggawe atimu susah
Jelasno po karepmu ojo mecucu

Ora tau iso ngguyu,
Opo meneh mesem ro aku
Ulat peteng saben ndino
Kui seng tak tompo

Saben dolan karo kowe,
Sebelmu rupo mbesengut
Opo due masalah neng ngomah
Tak takoni ra dijawab
Diguyoni malah nesu
Opo pancen aku gawe masalah

Ojo ngoco rupamu neng banyu buthek
Ben rumongso sliramu mung gawe bunek

Ayo ngguyu sing sumringah
Ojo nggawe atimu susah
Jelasno po karepmu ojo mecucu

Ora tau iso ngguyu,
Opo meneh mesem ro aku
Ulat peteng saben ndino
Kui seng tak tompo

Duwe hobby mbingungke aku
Gawe aku serba birung
Opo aku due salah omongo ora masalah
Nek kui mung mergo luwe
Ayo kowe tak jajake
Arep jaluk opo wae yowes kudu tak tukoke

Laalaalaa...laalaalaa..laalaalaa...

Saiki piye karepe, tak manut kowe dalane
Supoyo iso bareng-bareng saklawase
Yen kowe ngene
Aku yo melu ngene
Yen kowe ngono
Aku yo melu ngono
Sek penting tentrem adem ayem uripe

Ayo ngguyu sing sumringah
Ojo nggawe atimu susah
Jelasno po karepmu ojo mecucu

Ora tau iso ngguyu,
Opo meneh mesem ro aku
Ulat peteng saben ndino
Kui seng tak tompo

Ayo ngguyu sing sumringah
Ojo nggawe atimu susah
Jelasno po karepmu ojo mecucu

Ora tau iso ngguyu,
Opo meneh mesem ro aku
Ulat peteng saben ndino
Kui seng tak tompo




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu PENDHOZA - MENDING PEDHOT Dilihat 878190 orang
DownloadLagu PENDHOZA - Pikir Keri Dilihat 4895 orang
DownloadLagu Pendhoza - Seko Opo Atimu Dilihat 2097554 orang
DownloadLagu Pendhoza Ft Om Skarta - Salah Paham Dilihat 2940 orang
DownloadLagu Pendhoza - Menyambut Lebaran Dilihat 40780 orang
DownloadLagu Pendhoza - Salah Paham Dilihat 649673 orang
DownloadLagu Pendhoza - Salam Mesin Kanan Dilihat 871010 orang
DownloadLagu Pendhoza YK HIP HOP - Loske Wawe Dilihat 46853 orang
DownloadLagu Pendhoza - Demi Kowe Dilihat 314729 orang
DownloadLagu PENDHOZA - MASALAH Dilihat 1382661 orang